kulaklık için foto çekicem bide üstüne beğenimi toplıcam oohooo olmadı ama kim uraşır
vallah resmini çekmiştim saatimin ama polar olunca perşembe olucakmış ona saklıcam arttık
bumudur yani
anlaşılan bol bol polar kulaklık dağıtacak swatch
Yorumlara kayıtsız kalmak istemedik.Amacımız sizlerle pozitif bir iletişimde olmak sevgili Swatchseverler. Swatch saatli fotografını yükleyen
"herkese" bir kulaklık hediye ediyoruz. En beğenilen fotografa da bir adet "color codes" saat armağan edeceğiz.Üstelik kazanan kişiye istediği rengi göndereceğiz. Her perşembe he...diye dağıtmaya devam ediyor olacağız. Ho, Ho, Ho
Yarisma persembe gunu sona erecek.
Arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın.Bugün swatch türkiye dist. aradım.Bana böyle bir kampanya yapmadıklarını.Sadece bayilere satış yaptıklarını.Böyle bi kampanya olmadığını söylediler.Bu adamların amacı belli.Perşembe'ye kadar üye toplamak... sonra adını vs. değiştirip birilerine pazarlamak. Facebook'da da tek grupları oldugunu bunlarında sitesinde olduğunu söyledi.Asıl grup 420.000 bin kişi adresi de.aşağıda
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinyazmış birisi
cevap olarak da bu gelmiş

ariffffff allah aşkına yazma şunu sağa sola görende gerçek sanacak
Sevgili Arif,bu grup ve tüm kampanyaları gerçektir. Swatch'ın Türkiye distribütörü Eren Holding'in açtığı ve yurtdışı yetkililerinin de admin olarak görev yaptığı bir gruptur. Tüm hediyeler zamanında sahiplerine gönderilmektedir ve bugüne kadar hiç bir sorun yaşanmamıştır.Seni üyelikten çıkarmak zorundayız ancak yorumlarına ve eylemlerine devam ettiğin sürece markamızın avukatları devreye girecektir.
Swatch Türkiye
Duyduk duymadık demeyin! Bugünkü ödül için hazırlanmaya başlayın.Yeniyıl geri sayımında hediye perşembeleri devam ediyor. Bugünün ödülünün fotografını paylaşıp heyecanı arttıralım istedik. Gözünüz sayfamızda olsun. Şartları gün içerisinde açıklayacağız.