0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha 4. hafta yeni geliyosa 7. hafta ne zman gelir Allah bilir poff
Ben bir türlü kazanamadım ama belki kazanırım umuduyla sormuştum. Evet kazanan kişini adıyla kayıt yaptırılması şartmış. Dikkat ederseniz zaten sizin adınıza fatura kesiliyor. Onların sistemde de o şekilde kayıtlıymış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 4. hatfa kazananıyız cihazımız geldi bunu aktivasyon yaptırırken kazanan kişi adına yaptırmak şartmı bilgisi olan varmı? daha önce aktivasyon yaptıran arkadaşlar kazanan kişi adına mı yaptırdılarBenimkide gelir o zaman bugün inşallah darısı başınıza evet arkdşlar aktive edenler arkdaşlardan cevap beklıyorum aktivasyonu kazanan kişi adına yaptırma şartı varmıydı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 4. hatfa kazananıyız cihazımız geldi bunu aktivasyon yaptırırken kazanan kişi adına yaptırmak şartmı bilgisi olan varmı? daha önce aktivasyon yaptıran arkadaşlar kazanan kişi adına mı yaptırdılarBenimkide gelir o zaman bugün
arkadaşlar 4. hatfa kazananıyız cihazımız geldi bunu aktivasyon yaptırırken kazanan kişi adına yaptırmak şartmı bilgisi olan varmı? daha önce aktivasyon yaptıran arkadaşlar kazanan kişi adına mı yaptırdılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 4. hatfa kazananıyız cihazımız geldi bunu aktivasyon yaptırırken kazanan kişi adına yaptırmak şartmı bilgisi olan varmı? daha önce aktivasyon yaptıran arkadaşlar kazanan kişi adına mı yaptırdılarBenimkide gelir o zaman bugün inşallah darısı başınıza evet arkdşlar aktive edenler arkdaşlardan cevap beklıyorum aktivasyonu kazanan kişi adına yaptırma şartı varmıydı hayır istediğiniz kişi adına aktivasyon yaptırılıyor ben yaptırdım