Merhaba sevgili Sağlık & Yaşam Dergisi takipçilerimiz,
Her ay olduğu gibi Aralık ayında da yeni bir ödüllü yarışma ile sizlerleyiz. Evet, her zaman ki gibi doğru bilene ufak bir hediyemiz var …
Size bu ay ki sorumuz:
"Cildimizin her 1 cm² kaç hücre bulunmaktadır?"
Yapmanız gereken şey çok basit...
Sadece aşağıda ki yorumlar bölümünde Adınızı, Soyadınızı ve E-posta adresinizi belirttikten sonra cevabınızı yazın ve "GÖNDER" e tıklayın.
Ayrıca arkadaşlarınızıda bu etkinlikten haberdar etmeyi unutmayın...
Herkese iyi eğlenceler ve bol şanslar...
(NOT: Eğer hala üye değilseniz, Yorumunuzu/ Cevabınızı göndermeden önce anasayfadan üyelik işleminizi yapmalısınız.)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben de bekliyorum valla,bulamadım.
bu nedir ya neden üye olamıyorummm...formu doldurdumm ama işleminiz gerçekleşti falan demedi,giriş de yapamıyoru zaten
bu nedir ya neden üye olamıyorummm...formu doldurdumm ama işleminiz gerçekleşti falan demedi,giriş de yapamıyoru zaten
mailine aktivasyon geliyor. onu tıkladıktan sonra giriş yapabiliyorsun.
Merhaba Sağlık & Yaşam Takipçileri,
Hep beraber çok eğlenceli bir yarışmanın daha sonuna geldik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederiz. Biliyorsunuz ki sadece sitemize üye olan ve “ilk doğru cevabı” gönderen kişi kazanan olacak. Şimdi size bu üyenin doğru cevabı karşısında ne kazandığını açıklayacağım çünkü fark etmişsinizdir bunu bir sır olarak sakladık. Evet , bizden yeni yıl hediyeniz Biyoenerji Uzmanı Hafize Dinç’ ten sizi kendinize getirecek fevkalade bir komple vücut masajı VE aktüel sağlık bilgi bankanız Sağlık & Yaşam Dergisi’ ne bir senelik ücretsiz abonelik…
Ve işte o an:
"Cildimizin her 1 cm² kaç hücre bulunmaktadır?"Sorumuz ilk okunduğunda çok basit gibi gözükebilir yalnız asıl tuzak burada ortalama bir cevap değildi aradığımız.
Cildin her 1 santimetre karesinde;
14 sinir
113 ter bezi
3–4 damar
12 kıl
2 serinletici duyu
3.385.000.000 hücre.
226 ağrı iletici sinir ucu
3385 sinir lifi
28–29 dokunma duyusu
16–17 yağ bezi vardır
Buna göre 22 kasım 2010 saat 17.40 ta ilk doğru cevabı (3.385.000.000 Hücre) veren üye Cemile Donduran.
|KUTLARIZ |