evet başlık bold yazı olmamış ama indirim yaptığınız için teşekkürler
Sonundaki 'afacan sco' kelimesi pek uygun olmasada güldürebildigime sevindim..
yok gücendirmek için söylemedim. sürekli fırlamalık peşinde olduğundan dedim. ayrıca uzun zamandır böyle gülmemiştim gözlerim yaş geldi sağıol
Konu başlı başına faul
Link hatalı, başlık büyük, konu tamamen reklam amaçlı
Link çalışıyor ama niçin yazdığınızı anlayamadım veya sizin baktığınızda olabilir yine de ikazınız için teşekkürler
Konu başlı başına faul
Link hatalı, başlık büyük, konu tamamen reklam amaçlı
korkutcaksınız beyefendıyı sonucta kampanya yapmıs adam az buzda değil % 10 altın için çok büyük bir indirim .mesela 1000 liralık bir bileziği 100 liraya daha ucuza alcenız.
benım kuyumcu recai bile yapmıyo bana bunu yıllardır müşterisiyim.
aslında güzel ürünler var sitede beğendım.
ama
devrim bana altın alma bu aralar dedı
ekonomişt ya o ..ama çok buyuk bir pay ayırmadan beğendımgım bir ürünü alabılrım % 10 hoşuma gitti..
sco tebrıksss kim bu şanssız kız
Selam indirim olayı iyimiş. fiyat listesi göndermeniz mümkün mü? hatırlık yüzükler ve isim yazan kol düğmeleri için özellikle. özel mesaj ile de gönderebilirsiniz.
Selam indirim olayı iyimiş. fiyat listesi göndermeniz mümkün mü? hatırlık yüzükler ve isim yazan kol düğmeleri için özellikle. özel mesaj ile de gönderebilirsiniz.
Fiyat listemiz her ürünün yanında seçiniz diye bölüm var orada gümüş 10 Ayar
ve 14 Ayar Altın için Fiyatı yazılı online Alışveriş edilebiliyor bu fiyatlardan üyelere % 10 indirim yapıyoruz.Kişiye özel Gümüş Kol Düğmesi 130 TL-13 TL indirim ÜYE FİYATI=117 TL KDV ve KARGO DAHİL gibi Selamlar iyi alışverişler
teşekkürler bilgi için. inceleyeceğim.