Gönderen Konu: turkcellde Faturalılar Sınırsız Konuşuyor  (Okunma sayısı 3714 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: turkcellde Faturalılar Sınırsız Konuşuyor
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2009, 20:26:56 »
Sadece 2 saat olayı değli devamınıda okursan altlara doğru "Bu kampanya 28.02.2009 tarihine kadar geçerlidir. Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar." yazıyor :( umarım bu tarihi ertelerler

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 21 Şubat 2009, 20:28:51 »
yok kampus değildir o ;) öyle bişey yapmaz turkcell çok kişi kaybeder 2 kişi kaybetti bile (yaparsa) :D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 21 Şubat 2009, 20:32:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yok kampus değildir o ;) öyle bişey yapmaz turkcell çok kişi kaybeder 2 kişi kaybetti bile (yaparsa) :D
Hayır 3 kişi :) ben iki kişiyim :D yapmasa iyi olur çünkü hiç beklemem aveanın öğrenci tarifesine geçerim hemen hemen aynı nasılsa üstelik 150 yükleyince 3 saat veriyor. Yinede aveaya geçmek istemiyorum...

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 21 Şubat 2009, 20:33:44 »
Hayır 3 kişi :) ben iki kişiyim :D yapmasa iyi olur çünkü hiç beklemem aveanın öğrenci tarifesine geçerim hemen hemen aynı nasılsa üstelik 150 yükleyince 3 saat veriyor. Yinede aveaya geçmek istemiyorum...
evet bende istemiyorum ama bakalım görecez ne yapacaklar ama kesinlikle öyle bir hata yapmazlar bence ;) :D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !