0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada ya 1 kulaklık yada 1 tane mp3 çalar çıksa başka bişey isstemem ikisinden biri çıksın bırakıcam oynamayı ama nerdeeeee Mp3 çıkmasın bence boşver.İnan çok dandik..O zaman diğer ödüllerde dandik.. Maksat bişeyler kazanmak, ödülün kalitesi pekde önemli değil..Maksat bişi kazanmakta olsa seçenek varsa en azından insaının içinde tecihde olur demi..Mesela lcd varken gidip aynı yerden el radyosu çıkması pekde önemsiz olmazdı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada ya 1 kulaklık yada 1 tane mp3 çalar çıksa başka bişey isstemem ikisinden biri çıksın bırakıcam oynamayı ama nerdeeeee Mp3 çıkmasın bence boşver.İnan çok dandik..O zaman diğer ödüllerde dandik.. Maksat bişeyler kazanmak, ödülün kalitesi pekde önemli değil..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada ya 1 kulaklık yada 1 tane mp3 çalar çıksa başka bişey isstemem ikisinden biri çıksın bırakıcam oynamayı ama nerdeeeee Mp3 çıkmasın bence boşver.İnan çok dandik..
banada ya 1 kulaklık yada 1 tane mp3 çalar çıksa başka bişey isstemem ikisinden biri çıksın bırakıcam oynamayı ama nerdeeeee
hep aynı kişilere cıkıo yaa bi tane de cıkmayana (bana ) cksnnnnnnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhep aynı kişilere cıkıo yaa bi tane de cıkmayana (bana ) cksnnnnnnn+1 banada
eşim adına mouse kendi adımada kulaklık kazandım, hep aynı taktiği uyguladım tuttu. inşallah gelir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşim adına mouse kendi adımada kulaklık kazandım, hep aynı taktiği uyguladım tuttu. inşallah gelir.taktiğini bize de söyle belki öylelikle kazanabiliriz