0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdige, aktif bebek kampanyası için bilgilerimi göndermiştim. aldın mı?Bu arada outlet 34 ten bana istemediğim bir kravat gelmiş. ne olduğunu bilmeden kargoyu teslim almıştım. bir de 4.5 Tl para ödedim. gönderdikleri kravatı bi görseniz,tek kelimeyle iğrenç.firmaya yazdım,kampanya koşulları öyleydi dediler. halbuki öyle değildi. Sevgili Kemile nin bloğundan kazandım ve kravatı kendimizin seçeceği yazıyordu. firmaya tekrar yazdım kural böyle değildi.bunu istemiyorum iade alın diye. hiç cevap vermediler yelda yapalı senmisin?Outlet herkse aynı şeklde göndermiş malsef..keşke sende hiç almadan yollasaydın..
Adige, aktif bebek kampanyası için bilgilerimi göndermiştim. aldın mı?Bu arada outlet 34 ten bana istemediğim bir kravat gelmiş. ne olduğunu bilmeden kargoyu teslim almıştım. bir de 4.5 Tl para ödedim. gönderdikleri kravatı bi görseniz,tek kelimeyle iğrenç.firmaya yazdım,kampanya koşulları öyleydi dediler. halbuki öyle değildi. Sevgili Kemile nin bloğundan kazandım ve kravatı kendimizin seçeceği yazıyordu. firmaya tekrar yazdım kural böyle değildi.bunu istemiyorum iade alın diye. hiç cevap vermediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdige, aktif bebek kampanyası için bilgilerimi göndermiştim. aldın mı?Bu arada outlet 34 ten bana istemediğim bir kravat gelmiş. ne olduğunu bilmeden kargoyu teslim almıştım. bir de 4.5 Tl para ödedim. gönderdikleri kravatı bi görseniz,tek kelimeyle iğrenç.firmaya yazdım,kampanya koşulları öyleydi dediler. halbuki öyle değildi. Sevgili Kemile nin bloğundan kazandım ve kravatı kendimizin seçeceği yazıyordu. firmaya tekrar yazdım kural böyle değildi.bunu istemiyorum iade alın diye. hiç cevap vermediler yelda yapalı senmisin?Outlet herkse aynı şeklde göndermiş malsef..keşke sende hiç almadan yollasaydın..hayır ben A.Duranbilsem almazdım zaten ama gönderende firma adı yazmıyordu. alpaslan diye bi isim vardı. ben de boş bulundum aldım malesef
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdige, aktif bebek kampanyası için bilgilerimi göndermiştim. aldın mı?Bu arada outlet 34 ten bana istemediğim bir kravat gelmiş. ne olduğunu bilmeden kargoyu teslim almıştım. bir de 4.5 Tl para ödedim. gönderdikleri kravatı bi görseniz,tek kelimeyle iğrenç.firmaya yazdım,kampanya koşulları öyleydi dediler. halbuki öyle değildi. Sevgili Kemile nin bloğundan kazandım ve kravatı kendimizin seçeceği yazıyordu. firmaya tekrar yazdım kural böyle değildi.bunu istemiyorum iade alın diye. hiç cevap vermediler yelda yapalı senmisin?Outlet herkse aynı şeklde göndermiş malsef..keşke sende hiç almadan yollasaydın..hayır ben A.Duranbilsem almazdım zaten ama gönderende firma adı yazmıyordu. alpaslan diye bi isim vardı. ben de boş bulundum aldım malesef nyse sağlık olsun..bu arada bilgilerini aldım.son 1 kişi kaldı ondan bekliyorum en geç yarın iletirim firmaya
arkadaşlar önlük ve humana çay birlikte yollanacak,kazananlara ztn 2si beraber yollancaktı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar önlük ve humana çay birlikte yollanacak,kazananlara ztn 2si beraber yollancaktı...Benim hediyem geldi 2,60 kargo ücreti ödedim