Yıllardır belli aralıklarla devam ettirdiğimiz ve sizler tarafından ilgi ile karşılanan hediye kampanyalarımızdan MD PUAN kampanyamızın Ekim Talihlisi belli oldu.
2010 Mobilya fuarında oturma odası kategorisinde tasarım ödülü alan Mustafa ALTIPARMAK tasarımı küp kanepe, kampanyamıza katılan ve en fazla puanı toplayan Sümeyra GÜLER tarafından kazanıldı. Talihli site üyemiz ile irtibat sağlanmış olup kanepesi adresine gönderilmiştir. İyi günlerde kullanmasını dileriz.
Ekim ayı kampanyamızı kaçıran üyelerimiz ise üzülmesin. Çünkü Kasım ve Aralık aylarında da çok güzel hediyeler siz MobilyaDekorasyon.com ziyaretçilerini bekliyor. Kazanmak ise yine sizin parmaklarınızın ucunda.
9 Kasım 2010’da yenisi başlayacak oyunumuzda görüşmek üzere.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
baslamıs kasım kampanyası
günün ürünü olan ürünleri nerden anlıyoruz. fikri olan var mı
günün ürünü olan ürünleri nerden anlıyoruz. fikri olan var mı
evet ya ben ürün mürün göremiyorum
şu puan olayını gerçekten merak ediyorum iletişime mail attım
bakalım ne olacak yarım saatten fazladır sitedeyim bissürü davet yolladım hala 50 puanım
günün ürününü nasıl anlıyoruz arkadaşlar
sadece davet yetyor mu yoksa üye olması mı lazım karşı tarafın
günün ürününe ben de rastlıyamadım. 45 tane diyor. o kadar bakınca en az birine rastlamalıydım. yoruma da puan vermiyor. sadece arkadasların uye olunca puan kazanabileceksin. cok haksızlık amaaaaaaaaaaaaaaaa sitede saatler gecir yine de puan alama , olmaz ki böyle