0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne yalan söliim bnde sırkeciyi duyunca moralman çöktüm =) neyse bn zaten sibel abla içn yarışıyorm
1 aralık a kadar ben cinnet geçiririm sayfa bile açılmıyor çok tatlı bir saat ama başka kampanyyalara bakarım artık benimde sürekli puanım sıfırlanıyor puanım artsa bile listede 90 lardayım
benim anlıyamadıgım ben her oynadıkca puanlarım toplanıyomu ben burda gormuyorum hıc yanı sımdıye kadar toplansa lıstede olmalıydım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne yalan söliim bnde sırkeciyi duyunca moralman çöktüm =) neyse bn zaten sibel abla içn yarışıyormsen bana yarışıyon çökmek yok :)arada bende girersem yarışmaya devam.ama bunu eğer kampanya maillerinizden oynarsanız çok zor di mi tipcan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 aralık a kadar ben cinnet geçiririm sayfa bile açılmıyor çok tatlı bir saat ama başka kampanyyalara bakarım artık benimde sürekli puanım sıfırlanıyor puanım artsa bile listede 90 lardayım 1 Aralık deil. 30 Aralık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim anlıyamadıgım ben her oynadıkca puanlarım toplanıyomu ben burda gormuyorum hıc yanı sımdıye kadar toplansa lıstede olmalıydım Her oynadıkça değil. Hergün aldığın en yüksek puanlar toplanıyor sadece. Mesela bugün en çok 5000 yaptın. Yarın en çok 40004000+5000=9000 puan
bnde 1.yim =) sibel ablam şerefine