Bilgisayar Eğitim Kitapları Kazanın
Bilgisayar konusundaki yeteneklerinizi ilerletmek istiyorsanız eğitim kitapları sizin için biçilmiş kaftan. Peki bu kitapları kazanmak ister misiniz? İşte sizin için yeni fırsat....
25/10/2010 16:30
Sıradan bir bilgisayar kullanıcısından öte mi olmak istiyorsunuz? Programları daha yakından tanıyıp onlar üzerinde uzmanlaşmak mı istiyorsunuz?
O zaman bu yarışma tam size göre. Bilgisayar eğitim kitapları yayınlayan PusulaYayınevi ile birlikte düzenlediğimiz bu yarışmada her hafta 3 eğitim kitabının sahibi olacaksınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
foruma üye olman lazım netten aradım cevabı bu olarak buldum...
C- Aklındaki virüs türünü deney olarak uygulamak isteyen bir üniversite profesörü tarafından yazıldı
Dünyanın ilk bilgisayar virüsünü arkadaşlarına ‘şaka yapmak için’ lise öğrencisi iken yazan Rich Skrenta, bugün 40 yaşında. İnternetin kullanılmaya başlanmasıyla dünyanın korkulu rüyası haline gelen bilgisayar virüslerinin ilki, 25 yıl önce bir lise öğrencisi tarafından arkadaşlarına “küçük bir şaka” için yazıldı. Rich Skrenta adlı öğrenci, bilgisayar şakaları yüzünden kendisine şüpheyle yaklaşan arkadaşlarını kandırmak için bulduğu bu bilgisayar numarasıyla dünyada ilk bilgisayar virüsünü kullanıma sokan kişi olarak kötü bir üne kavuştu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSoruyu Bilenlere Kitap Hediye
Bu yarışmamızda sizlere, WPF, CorelDraw x4, Flash CS4, Windows Server 2008 adlıkitapları armağan edeceğiz.
Kitapları kazanmak için aşağıdaki sorunun cevabını forumumuzda vermeniz gerekiyor.
Soru: İlk robot kim tarafından yapılmıştır?
A- Leonardo Da Vinci
B- Hisashige Tanaka
C- El Cezeri
D- William Grey Walter
cavep veriyorum wikipedia beni yamultmuyorsa
c olucak
cavep veriyorum wikipedia beni yamultmuyorsa
c olucak 
Evet doğru herkez onu yazmış tam 4 sayfa
aa ben gormemiştim bileydim orada cvp olduğunu yazmazdım