Gönderen Konu: Bilgisayar Eğitim Kitabı Kazanın!  (Okunma sayısı 1291 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
Bilgisayar Eğitim Kitabı Kazanın!
« : 05 Kasım 2010, 11:33:46 »

Bilgisayar Eğitim Kitabı Kazanın!
Bilgisayar konusundaki yeteneklerinizi ilerletmek istiyorsanız eğitim kitapları sizin için biçilmiş kaftan. Peki bu kitapları kazanmak ister misiniz? İşte sizin için yeni fırsat....
03/11/2010 13:15

Sıradan bir bilgisayar kullanıcısından öte mi olmak istiyorsunuz? Programları daha yakından tanıyıp onlar üzerinde uzmanlaşmak mı istiyorsunuz?

O zaman bu yarışma tam size göre. Bilgisayar eğitim kitapları yayınlayan PusulaYayınevi ile birlikte düzenlediğimiz bu yarışmada her hafta 3 eğitim kitabının sahibi olacaksınız.

Soruyu bilin kitapları siz kazanın

Soruyu Bilenlere Kitap Hediye

Bu yarışmamızda sizlere, 3D Studio Max 2010, DirectX veActionscript 3.0 adlı kitapları armağan edeceğiz.

Kitapları kazanmak için aşağıdaki sorunun cevabını forumumuzda vermeniz gerekiyor. Kazanan kullanıcıların listesi ise 8 Kasım günü tarafımızdan duyurulacaktır.

Soru: İlk bilgisayarlar hangi amaçla kullanılmıştır?

A - Grafik çizerek insanların işlerini hafifleştirmek

B- Başka makinelerin üretimi için gerekli hesaplamaları yapmak

C- İnsanları işsiz bırakmak için patronlar tarafından denenmiş ve başarısız olmuşlardır.

D - Askeri stratejiyi kusursuzlaştırmak ve hava operasyonlarının başarılarını hesaplamak için.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: Bilgisayar Eğitim Kitabı Kazanın!
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2010, 02:41:02 »
bugün açıklanması gerekmıyor muydu

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: Bilgisayar Eğitim Kitabı Kazanın!
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2010, 14:19:49 »
Yarışmasıyı kazanan Zoki,  Murat250 ve OverTime adlı üyelerimiz forumumuzdan bana  (The Dark Knight) özel mesaj atarak, aşağıdaki iletişim bilgilerini gönderdikleri takdirde, en kısa sürede hediyeleri adreslerine gönderilecektir.