herkese bol şans umarım sizi sigortalayalım fiye aramazlar
katıldım ama ben de anlamadım neden tel no, adres falan istenmedi
katıldım.bir aydır bu işlerle uğraşıyorum ama daha hiç bişey kazanamadım.inş.şansım açılır
Arkadaşlar kampanyayı yapan firmada benim arkadaşım çalışıyor. Çekilişi noter yapacakmış ve verecekleri netbook asus Eee Pc imiş 600 TL değerinde bir netbook. Bakalım bende katıldım. Ayrıca Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinde de yeni antek başlatmışlar 11.02.2011 tarihinde bitecekmiş 10 adet hediye dağıtılacakmış çekiliş ile hediyelerin sayfası Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bilginiz olsun.
Arkadaşlar kampanyayı yapan firmada benim arkadaşım çalışıyor. Çekilişi noter yapacakmış ve verecekleri netbook asus Eee Pc imiş 600 TL değerinde bir netbook. Bakalım bende katıldım. Ayrıca Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sitesinde de yeni antek başlatmışlar 11.02.2011 tarihinde bitecekmiş 10 adet hediye dağıtılacakmış çekiliş ile hediyelerin sayfası Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bilginiz olsun.
diğer anket için yeni konu açmanı öneririm hem daha fazla kişinin dikkatini çeker hemde forumda konu başlığı açanlara yönelik yarışma var ona katılabilirsin, ayrıca teşekkürler..
Kampanyalarımızdan haberdar olmak ve yararlanmak ister misiniz? *
Ayda en fazla 1 Adet E-mail gönderilecektir.
* Evet
* Hayır
hayır deseniz bile ayda 1 defa ömür boyu gelecek mail ona göre, ama kazanamazsam engellerim siteyi gönderemezler :=)
Ankete katıldığımı bile unutmuştum ve ödül kazandığıma dair mail aldım. 100 kişiden birine verilen ödülden kazanmışım ama ne olduğunu yazmamışlar. Nasıl iletişime geçeceğimi de yazmamışlar. Maile cevap vererek adresimi yazdım bakalım hakikaten birşeyler gelecek mi?