Gönderen Konu: Kadincamekan Forumda aktiflik yarışması  (Okunma sayısı 1073 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
Kadincamekan Forumda aktiflik yarışması
« : 09 Kasım 2010, 16:23:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

herkese merhaba,
surayi bi turlu kadinlar hamamina ceviremedik gitti ziyaretci sayimiz gayet iyi ama nerde sohbet muhabbet ?
ben de dusundum tasindim,tutturdum bu arada bol bool veee haydi bir yarisma duzenleyelim dedim...

bundan sonra her ay duzenli yarismalarimiz olacak ve hem sohbet edip kafa dagatirken hem de kazanacagiz.

!Bz)3iIQEWk~$(KGrHqZ,!iQEw5Euqft(BM(jUhnFkw~~_3.jpgGUESS-W10102L3.jpg

hediyemiz resimdeki saat..guess marka..kadran,arka kordon ve on kordondaki seffaf mika uzerindeki kakma G simgeleri stainless steel..Turkiye'de satis fiyati 200 TL ve uzerinde..bugun amerikadan postaya verildi,bir haftaya Turkiye'de olur...kasim ayi sonu gibi de hakedenin bileginde insallah
yarisma sartimiz basit,
-uye olmak,
-facebook taki sayfamiza katilmak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

-sohbetlerde konularda aktif kalmak...

facebook taki sayfamiza katilirken forumdaki kullanici adinizi eklemeyi unutmayin lutfen,facebook uyelik bilgilerinizden forum kullanici adinizi cikartamayabiliriz,hangi uyemiz face te de yanimizda bilmek isteriz.

forumda aktiflikten kastimiz samimi bir aktiflik sohbetlere katilin,yeni konu basliklari acin,yarenlik edin sirdaslik kurun yani paylasin...goruldugu uzre forumumuz kontrol edilemeyecek bir trafige sahip degil uyelerimiz arasinda en aktif olanlar belirlenip cekilis ile kazanani aciklayacagiz...haksizlik olsun istemeyiz,her acilmis basliga gidip "tesekkurler" yazip mesaj sayisini kabartmak bir ise yaramayacaktir,bu yuzden samimi paylasimlari degerlendirmeye alacagimizi ozellikle belirtmek isterim..

haydi buyrun baslayin.burada herkes yeni olacak,yabancilik cekilecek bir durum da yok, acin gonullerinizi,asilin klavyelere,senlenelim,zenginleselim..
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2010, 16:24:37 Gönderen: toprakhaktan »