0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanmadıkki gelsin aynen beğendirmekmi lazım acepbeğendirmeye gerek yok. ben hiç beğendirtmedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanmadıkki gelsin aynen beğendirmekmi lazım acep
kazanmadıkki gelsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanmadıkki gelsin aynen beğendirmekmi lazım acepbeğendirmeye gerek yok. ben hiç beğendirtmedim. zaten istediğimiz kadar beğendirelim yinede zoren beğenilenlere bir bakın iki kişi aynı soyaddan bütün fikirleri beğenilme rekoru kırmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanmadıkki gelsin aynen beğendirmekmi lazım acepbeğendirmeye gerek yok. ben hiç beğendirtmedim. zaten istediğimiz kadar beğendirelim yinede zoren beğenilenlere bir bakın iki kişi aynı soyaddan bütün fikirleri beğenilme rekoru kırmış krispide de en beğenilen benim çıtım ama şuana kadar "hava" aldığımı söylemekten utanmıyorum o yüzden önemli olan yazılanların yaratıcılığı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanmadıkki gelsin aynen beğendirmekmi lazım acepbeğendirmeye gerek yok. ben hiç beğendirtmedim. zaten istediğimiz kadar beğendirelim yinede zoren beğenilenlere bir bakın iki kişi aynı soyaddan bütün fikirleri beğenilme rekoru kırmış krispide de en beğenilen benim çıtım ama şuana kadar "hava" aldığımı söylemekten utanmıyorum o yüzden önemli olan yazılanların yaratıcılığı. her bir fikrim 750 kez beğenilse ayrı bir havam olurdu ama
Bisrkremden kazananalr nasıl bir fikir yazdı bir kaç kişi bize örenek yazsa
zaten çekilişle degıl mı ben yanlıs mı okudum