0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bilinmeyen numaraları reddedilenler listesine eklemiştim,2 kez aramışlar...şimdi ben arayıp sordum,kazanmışım
resimi car zaten 6 tanemi var içindede nedir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinresimi car zaten 6 tanemi var içindede nedir yok 24 tane var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinresimi car zaten 6 tanemi var içindede nedir yok 24 tane var gülme yaa etinin sandığından sonra bizlerde beklenti içine girdik sonuçta
bakın biskrem kazananlar lütfen nispet yapmayınız buarada biskrem kazanan hanımlarımız kilo almamanız açısından siz bana yollayın biskremleri ben alıyım o kiloları tamamen sizleri düşüyorum
varmı ilk 50 de bizden biri?Kazananlar üyelerin beğenisine göre mi yoksa site yönetimi tarafından mı belli oluyormuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbakın biskrem kazananlar lütfen nispet yapmayınız buarada biskrem kazanan hanımlarımız kilo almamanız açısından siz bana yollayın biskremleri ben alıyım o kiloları tamamen sizleri düşüyorum ben yiyip yiyip kilo almadığım için sorun yok ama toplanın gelin hep birlikte yiyelim birde çay demlerim sizlere