Gönderen Konu: sifreleri bul I-Phone kazan  (Okunma sayısı 1753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
sifreleri bul I-Phone kazan
« : 09 Kasım 2010, 16:24:33 »

4 hafta boyunca haftanin 5 günü yayinlanan sifreleri gönderin I-Phone kazanin.

Günde 1 kere belirsiz bir satte GM lerin anons olarak yayinladigi sifreyi hafta içi 5 gün boyunca biriktirin. (her gün ayri sifre olacak) Bu sifreleri 5 inci sifre yayinlandigi anda Web sitemiz E-MAIL iletisim bölümünden Novus’un Sifresi basligini kullanarak gönderiniz. Her hafta sifreyi ilk ve dogru gönderen oyuncumuza 1 adet iPhone 3GS hediye verecegiz.

Etkinlik Tarihi : 15 Kasim 2010 ~ 12 Aralik 2010
Açiklanacagi tarih : Her Pazartesi Günü

1. Etkinlik Ödülü
         Apple iPhone 3GS
*http://www.playrf.com.tr/News/notice_event_view.asp?gubun=02&idx=1

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: sifreleri bul I-Phone kazan
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2010, 16:26:20 »
ben bu konuyu çok onceden bulmuştum yapıyorlardı ama pek guvenemediğim için açmadım

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
Ynt: sifreleri bul I-Phone kazan
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2010, 16:28:31 »
Etkinlik Ödülü
 Apple iPhone 3GS*

Etkinlige katilma yöntemi
Rising Force Online içinde en düsük 30 lvl az 1 karakteriniz olmali. (Yayinlanan sifreleri görebilmek için oynuyor olmaniz gerekiyor.)
Gm lerin belirsiz saatlerde yayinladigi sifreleri kaydetmeniz gerekli.
Cuma günü 5 inci sifre yayinlandigi anda baslik bölümünde mutlaka [Novus’un Sifresi]konu basligini kullanarak 5 sifreyi dogru ve sirali sekilde E-Mail iletisim bölümünden gönderin.

Dikkat
Bu Etkinlige katilmak icin Web-sitesine üye kaydi ve giris yapiniz ve oyun içinde en az 30 lvl bir karakter gelistirin.
Etkinlik kazananlari Rising Force Web Sitesinde her Pazartesi günü duyurulacaktir.
Hediye kazanan oyuncularimiz adreslerinin ve telefon numaralarinin dogru oldugundan emin olsunlar. (Dogru bilgiler girmezseniz etkinligi kaybedebilirsiniz.)
Diger etkinliklerden ödük kazanan oyuncularimiz bu etkinlikten ödül kazanamazlar.