0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay benim eşimde garibim kıyamaz bana yardım etmek ister. gelir mutfağa bana yardım ederken daha çok yorar bilmeden şu nerde bu nasıl olucak nası yapıcam derken ben anlatmaktan yorulurum. en iyi yaptığı şey toz almaktır, eline camsil ile bir bez veririm bütün odaların mobilyalarını, aynaları o siler en sevmediğim iş bu zaten büyük yardım oluyo aslında bide ütü yapsa tam süper olacak başka bişe istemem Bu konuda cok haklısın yardım ediyim derken daha cok uğraştırıyolar aslındababamla mutfakta yemek yapıyoruz hep beraberPelin xx nerde getirimisin- tamam baba Pelin benim bıcağım nerde bulamadım.Pelin domatesler nerde getirseneböyle böyle uzuyoo Ne anladım bu iştennn biri bnim önümede getirse bende doğrarım malzemeleri peeh
ay benim eşimde garibim kıyamaz bana yardım etmek ister. gelir mutfağa bana yardım ederken daha çok yorar bilmeden şu nerde bu nasıl olucak nası yapıcam derken ben anlatmaktan yorulurum. en iyi yaptığı şey toz almaktır, eline camsil ile bir bez veririm bütün odaların mobilyalarını, aynaları o siler en sevmediğim iş bu zaten büyük yardım oluyo aslında bide ütü yapsa tam süper olacak başka bişe istemem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay benim eşimde garibim kıyamaz bana yardım etmek ister. gelir mutfağa bana yardım ederken daha çok yorar bilmeden şu nerde bu nasıl olucak nası yapıcam derken ben anlatmaktan yorulurum. en iyi yaptığı şey toz almaktır, eline camsil ile bir bez veririm bütün odaların mobilyalarını, aynaları o siler en sevmediğim iş bu zaten büyük yardım oluyo aslında bide ütü yapsa tam süper olacak başka bişe istemem Bu konuda cok haklısın yardım ediyim derken daha cok uğraştırıyolar aslındababamla mutfakta yemek yapıyoruz hep beraberPelin xx nerde getirimisin- tamam baba Pelin benim bıcağım nerde bulamadım.Pelin domatesler nerde getirseneböyle böyle uzuyoo Ne anladım bu iştennn biri bnim önümede getirse bende doğrarım malzemeleri peeh aynen öyle pelin valla en sonunda tamam canım sen yoruldun git otur çok sağol deyip yolluyorum mutfaktan