0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç paket göndermişler toplam 6 adet ürün var, zetyinyağıyla beraber tekrardan tebrkler.Afiyet olsun şimdiden saolasın arkadaşım, darışı başına
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç paket göndermişler toplam 6 adet ürün var, zetyinyağıyla beraber tekrardan tebrkler.Afiyet olsun şimdiden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç paket göndermişler toplam 6 adet ürün var, zetyinyağıyla beraber
kaç paket göndermişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç paket göndermişler toplam 6 adet ürün var, zeytinyağıyla beraber
benimde geldi zeytinlerim.. çok küçük bekliyodum ama gelenler gerçekten iyi 3kutu 250gr zeytin,, 1kavanoz acı biberli yeşil zeytin,, 1kavanozda yeşil zeytin ezmesi,, zeytinyağı 250ml lezzetlide denedim hemen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde geldi zeytinlerim.. çok küçük bekliyodum ama gelenler gerçekten iyi 3kutu 250gr zeytin,, 1kavanoz acı biberli yeşil zeytin,, 1kavanozda yeşil zeytin ezmesi,, zeytinyağı 250ml lezzetlide denedim hemen Madem reklam yapıyosun hediyenide adam akıllı yollayacaksın değilmi bingonun yaptığı gibi yapmıyacaksın!