ben de ettim ne kadar kapatsalar da yeniden açarlar haklarından gelinmez bunlarım malesef
ben de ettim ne kadar kapatsalar da yeniden açarlar haklarından gelinmez bunlarım malesef
Bunlardan kurtulmanın tek yolu, her gördüğün gruba üye olmiycaksın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinşikayet ettim siz de bunu edin arkadaşlar.
bu arada biz üye olduğumuz grupları değil rahatsız olduklarımızı şikayet ediyoruz kolera. böyle şeyler facede çabuk yayılır biliyorsun
Profillerine baktımda ben bunların bukadar dibimizde olduğunu bilmiyordumm çok kötü oldum ya ş...zler
Kayit olun veya giris yapin
şikayet ettim siz de bunu edin arkadaşlar.
bu arada biz üye olduğumuz grupları değil rahatsız olduklarımızı şikayet ediyoruz kolera. böyle şeyler facede çabuk yayılır biliyorsun 
Ama işte o üye olduğun gruplarda birgün böyle gruplara dönüşebilir. Bunuda göz önünde bulundur
Kayit olun veya giris yapin
şikayet ettim siz de bunu edin arkadaşlar.
Ama işte o üye olduğun gruplarda birgün böyle gruplara dönüşebilir. Bunuda göz önünde bulundur 
seçici davranıyoruz zaten. bu siteler abuk subuk ellere geçerse bizler de çoğunluk olur onları kaybederiz. ne yaparlarsa yapsınlar daha da çoğalamayacaklar

kendimizi ipek bir beze de sarsak olabilir bunlar

mühim olan gitmelerini sağlamak.