0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyupi her günn açıkla lütfenn çatlatma bizii kamillee he sanaaa çıksınn sana çıkkssıın valla sana çıksın bide hepimize çıksın cıksın kıme bana ayısıgıma xcelıs bbck ya nılgune lerzan yazmıyorm o zaten kazanır sağol canımm Pınarr, karışmaz yaa, sen her gün açıkla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyupi her günn açıkla lütfenn çatlatma bizii kamillee he sanaaa çıksınn sana çıkkssıın valla sana çıksın bide hepimize çıksın cıksın kıme bana ayısıgıma xcelıs bbck ya nılgune lerzan yazmıyorm o zaten kazanır
yupi her günn açıkla lütfenn çatlatma bizii kamillee he sanaaa çıksınn sana çıkkssıın valla sana çıksın bide hepimize çıksın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyupi her günn açıkla lütfenn çatlatma bizii kamillee he sanaaa çıksınn sana çıkkssıın valla sana çıksın bide hepimize çıksın cıksın kıme bana ayısıgıma xcelıs bbck ya nılgune lerzan yazmıyorm o zaten kazanır yakında Kamilenin ve Ayşenin nazarı değecek bişeycik kazanamıycam:(((