Çok çok geçmiş olsun. Aman Allahım çok kötü bişeydir ya kesin Osmaniye'de çok ufak sallanmamıza rağmen ortalık coşmuşta hocalardan biri öğrencilerini bırakıp arkasına bakmadan kaçmıştı bahçeye bizim canım hocamız sınıfta kalmamızı sıraların altına girmemizi söyleyip en doğrusunu yapmıştı. Ay aklıma geldikçe gülerim kaçan hocaya 
Tekrardan geçmiş (ve hiç gelmeyecek) olsun..
Geçmiş olsun yaşayanlara...
Hocanınki de bir şey mi:)
Marmara depreminde bizim komşu arkasına bakmadan kaçan kocasını yakalamış hoppp nereye diye? Adam nasıl korktuysa artık, hanımı, çocukları, annesini ne haldesiniz demeden kaçıyomuş..
döverim ben öyle kocayı

Ahahah
Yazık benim kocam da bana tabi olduydu o gece şoka girmişti canım..Daha 2 aylık evliydik.ben şehadet getirmeye başlayınca o da getirdi,sonra kalk dışarı çıkalım dedim kalktı,çorabın şurada, yok şuyun burada,kibrit şurada derkene bir güzel giyindik,o sıra bi daha sallansak belki de ebediyete irtikal edecez..aşağı indik ki herkes dışarıda bir biz kalmışız,millet don-paça hurra dışarı akın etmiş,ağustostu ama, soğuktu dışarısı,üşüdüler bize de imrendiler, çantamı bile almışım,ama tel kartım çok kişinin işini gördü,ailelerimizi aradık.sonra zaten hatlar kitlendi.O gece asla sağ çıkarız diye düşünmedim,ne fenaydı,şükürler olsun,bir de hamileydim.Sonrası çadırlarda falan kaldık,ev tadilat oldu falan fistan..