0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnilgün en fenasına düşmüş bence sorma ya yine babeti evde giyerim diyodum resmi gördüğümde bunu nerde giycem bilemiyorum valla seninkiler çok kötüymüş beyaa, arkasına bas tuvalet terliği yap..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnilgün en fenasına düşmüş bence sorma ya yine babeti evde giyerim diyodum resmi gördüğümde bunu nerde giycem bilemiyorum
nilgün en fenasına düşmüş bence
Diyorum size ellerinde kalan stok fazlası ürünler bence bunlar
Eren Holdinge aşağıdaki maili attım, rahatladım..Ayakkabım geldi,ancak beni büyük bir sukut-i hayale uğrattınız.Resim atsaydınız, gönderme zahmetinde bulunmayınız der, boş yere kargo masrafına sokmazdım sizi..Benim gibi ayakkabı yolladığınız kişilerin çoğu büyük bir hayal kırıklığı içinde..Gönderdiğiniz ayakkabıyı asla giymem,giyecek birini de bulamam vermek için kanımca.. Biz spor ayakkabı göndereceğini düşündük, ama gele gele bir tasarım hatası geldi..Tasarlayana da şaşarım..İyi günler dilerim size..çok güldüm valla yoruma,iyi yapmışsınız
banada gelmedi daha:(