Gönderen Konu: KONAKLAMA TATİL  (Okunma sayısı 1823 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serpil26

• Deneyimli Kampanyacı
KONAKLAMA TATİL
« : 01 Kasım 2010, 08:52:59 »
Arkadaşlar geçen günlerde marketten çıkarken Afyonda bir termal otelin düzenlemiş olduğu çekilişe katılmıştım cumartesi günü aradılar konaklama tatiul kazandığımı söylediler burda bir otelde tanıtım kokteyli düzenlenecekmiş o kokteyle katılıp davetiyemi almam gerekiyormuş 4 gün 3 gece konaklama yol parası ve yemekler bana ait konaklama ve her türlü aktiviteden faydalanma ücretsizmiş kokteydeki ikramlarda ücretsizmiş böyle bir durumla karşılaşıp katılan varsa yazabilir mi

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
Ynt: KONAKLAMA TATİL
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2010, 09:00:48 »
banda katıldığım bir anketten2 kişilik  tatil cıkmıştı.kacgündü hatırlamıyorum otelde konaklma onlardandı yeme içme onlar içinde günlük kişi başı 50 tl istemişlerdi bende gitmedim bna göre aldatmaca sadece ç.tatilse herşeyi onlar  karşılıcak olmalı

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2010, 09:25:21 »
aman cnm burdada çok yapıyorlar onu..aldatmaca devremülk satmak için o kokteyle çagırceklar orda devremülk satmaya çalısceklar.almassan yüzüne bile bakmıcaklar...

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2010, 09:28:32 »
Bu şeklde iş arkadaşımı kandırarak devremülk sattılar tabi satın aldıkları şey devremülk değilmiş bunu sonradan öğrendiler. Ortada şimdi devremülk yok ama giden 10.000 tl var.  :-\

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Kasım 2010, 09:31:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu şeklde iş arkadaşımı kandırarak devremülk sattılar tabi satın aldıkları şey devremülk değilmiş bunu sonradan öğrendiler. Ortada şimdi devremülk yok ama giden 10.000 tl var.  :-\

amannnn ALLAH korusun...

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2010, 09:33:39 »
İnanmayınız, kanmayınız sevgili vatandaşlarım  ;D ;D
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"