0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindurunnn ben daha özleme göndermeye çalışıyorum mailde yükleniyo malum netim yavaş videomda görmüştünüz zaten acil bi çözüm lazım senin internet hızına kuzum. adamı deli eder film, dizi filan izlediğini düşünemiyorum
durunnn ben daha özleme göndermeye çalışıyorum mailde yükleniyo malum netim yavaş videomda görmüştünüz zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindurunnn ben daha özleme göndermeye çalışıyorum mailde yükleniyo malum netim yavaş videomda görmüştünüz zaten acil bi çözüm lazım senin internet hızına kuzum. adamı deli eder film, dizi filan izlediğini düşünemiyorum Valla sorma cnm deli oluyorum son 2-3 gündür peterin beteri oldu işte gördünüz Bide modem en uzak odadaydı diğer bilgisayara takılı olduğu için arada sinyalde gidiyo o yüzden sabahtan beri modemin yanında ki koltukta oturuyorum ha bu arada benim bilgisayardan dizi dilm izlemek mi hıhhh hiç olurmu öyle şeyy bunla yaa Hakocuğum mailin 2 dk önce geldi galiba
gülhannn bu profil senin mi?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindurunnn ben daha özleme göndermeye çalışıyorum mailde yükleniyo malum netim yavaş videomda görmüştünüz zaten acil bi çözüm lazım senin internet hızına kuzum. adamı deli eder film, dizi filan izlediğini düşünemiyorum Valla sorma cnm deli oluyorum son 2-3 gündür peterin beteri oldu işte gördünüz Bide modem en uzak odadaydı diğer bilgisayara takılı olduğu için arada sinyalde gidiyo o yüzden sabahtan beri modemin yanında ki koltukta oturuyorum ha bu arada benim bilgisayardan dizi dilm izlemek mi hıhhh hiç olurmu öyle şeyy bunla yaa Hakocuğum mailin 2 dk önce geldi galiba gülhancım, sorduğum face hesabı senin miii?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingülhannn bu profil senin mi?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet canım kampanyalar falan çoğalınca kampanya hesabımı açıp oraya taşınmıştım Gerçek hesabıma ara sıra bi bakıyorum ne var ne yok diyee hepp kampanyacıdayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingülhannn bu profil senin mi?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet canım kampanyalar falan çoğalınca kampanya hesabımı açıp oraya taşınmıştım Gerçek hesabıma ara sıra bi bakıyorum ne var ne yok diyee hepp kampanyacıdayım yoo bişey yok daa ben de biri senin fake hesabını açtı sandım
canlar vallahi dışarı çıkmam gerekti yayınlayamadım bitürlü. Gülkan moduma yardımları için çok çok teşekkür ediyorum şimdi videoyu ekledim ama yayın sayfasında göremiyorum anlamadım niye bu arada kazanan 22 nolu yorum Beyaz Güvercin oldu