0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÖzlemcim goldslimde artı çekilş haklarıda eklendimi.68 kişi katılmıs eklenseydi numara sayısı artardı benmi yanlıs anladım yoksa açıklarsan sevinirim.canancım uyarın için teşekkür ediyorum Listeyi sildim şuan +3 ç.ekiliş hakkını unutmuşum bu durumu kontrol edip çekilişi Tombala usulu yapacağım. tekrar yanlışlık için özür diliyorum:)
Özlemcim goldslimde artı çekilş haklarıda eklendimi.68 kişi katılmıs eklenseydi numara sayısı artardı benmi yanlıs anladım yoksa açıklarsan sevinirim.
Merhababenim de 3 çekiliş hakkım olması lazım Dun kampanyalar bitti diye profili degistirdim 1 aydır profilimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhababenim de 3 çekiliş hakkım olması lazım Dun kampanyalar bitti diye profili degistirdim 1 aydır profilimditamam canım +3 lerin hepsini ekleyip tekrar çekiliş yapacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCanım tanaçan kozmetik ne zaman açıklanacak acaba tanaçandan sonuçları bekliyorum canım firma açıklayacaktı:)
Canım tanaçan kozmetik ne zaman açıklanacak acaba