"Futbol Sen Bizim Her Şeyimizsin" diyen Türk Telekom, Beşiktaş'la birlikte yeni bir proje gerçekleştiriyor.
Nasıl Beşiktaş'lı olduğuna dair en güzel hikayeyi anlatan 5 Beşiktaş taraftarı, Sofya'da takımının yanında yerini alıyor! 23 Kasım tarihine kadar hikayeni Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönder, CSKA ...Sofya-Beşikt...aş maçını Sofya’da izleme fırsatını yakala...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
"Katılımcılar yarışmaya "Nasıl Beşiktaşlı Oldum" konulu hikayeleriyle
Kayit olun veya giris yapin ve
Kayit olun veya giris yapin web sitesi üzerinden katılacaklardır. Ön elemeden geçen hikayelerden Beşiktaşlı futbolcular tarafından oylanarak en çok oyu alan ilk beş hikayenin sahibine, 02 Aralık 2010 tarihinde oynanacak CSKA Sofya- Beşiktaş futbol maçına birer adet gidiş dönüş uçak bileti, Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin uygun göreceği Sofya’daki bir otelde 01.12.2010 tarihinde birer gecelik konaklama ve 02 Aralık 2010 tarihinde oynanacak Sofya-Beşiktaş maçına birer adet maç bileti verilecektir. En çok oyu alan beş adet asil talihli ve beş adet yedek talihli, 24 Kasım 2010 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet siteleri üzerinden duyurulacaktır.Son katılım tarihi 23.11.2010 .
yaaa tam kocamlık bu.ama şimdi uyudu yarın yaptırayım.bugun telefonunu bozdum.kazanmasına vesile olusam belkı beni affeder