0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin konuyu kırletmeyım daha fazla dıyorum ama ;Dnumuneyı gorunce dayanamadımLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyupı sen numune gondermeyedemı basladın hıc haberde etmıyosun valla başlamışım kuzum benim bile haberim yoktu yeni öğrendim başlık değişmeli bence yupı hadi ortaya karışık bir numune çekk içinde neler olsun efendim söyleyin hemen hazırlıyayım yav konum ne halde geldii
konuyu kırletmeyım daha fazla dıyorum ama ;Dnumuneyı gorunce dayanamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyupı sen numune gondermeyedemı basladın hıc haberde etmıyosun valla başlamışım kuzum benim bile haberim yoktu yeni öğrendim başlık değişmeli bence yupı hadi ortaya karışık bir numune çekk
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyupı sen numune gondermeyedemı basladın hıc haberde etmıyosun valla başlamışım kuzum benim bile haberim yoktu yeni öğrendim
yupı sen numune gondermeyedemı basladın hıc haberde etmıyosun
Beyler kampanyamıza buyurun Tabi hanımlar sizleride alalım eşlerinize güzel bir hediye Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yorum kısmı yok sanırım o kuralı kaldırıyorum
ii güzelde burada ben yorum yapacak yer bulamadım