0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ben uzun süredir giremiyorum ve bu kampanyayı pek anlamış değilim... sipariş falan diyor kazanamazsak sipariş olarak ücret ödeyerek mi alıcaz.ücret var mı yanii
ücret yok canım tasarlayıp galeriye eklemen yeterli.her 100. kişi kazanıyor
ben bi türlü galeriyi bulamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bi türlü galeriyi bulamadımLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu linke tıkladığında beyaz t-shirtler ve gömlekler var erkek bayan çocuk herneyse bunların adltında tam orta kısımda kendi polonu tasarla farkını ortaya koy yazıyor.. bunun üzerinde tasarla galari yazıyor yarım daire şeklinde zaten üzerine mauze götürünce yarım daire büyüyor umarım görmüşsündür...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bi türlü galeriyi bulamadımLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu linke tıkladığında beyaz t-shirtler ve gömlekler var erkek bayan çocuk herneyse bunların adltında tam orta kısımda kendi polonu tasarla farkını ortaya koy yazıyor.. bunun üzerinde tasarla galari yazıyor yarım daire şeklinde zaten üzerine mauze götürünce yarım daire büyüyor umarım görmüşsündür... önemli değil...evet arkadaşım sayende gördüm teşekkür ederim