Tahminimce bu kampanyaya iştirak eden katılım sayısı yediyüz ellibinle birmilyon arası olacak...
site gitti girilmiyor herhalde elde kalan şifreleri giriyorlar siteye girilmiyor server hata veriyor
Olmadı bu.. Bende de 20 tane var daha girmedik..Cepten yollasakmı yollamasakmı kala kaldım :S
Arkadaşlar az önce çaytaş reklam hizmetlerini aradım site aşırı yogunluktan dolayı hata veriyormuş yüzlerce kişi arayıp duruyormuş ajansı yok elimde bintane var yok yediyüztane var gönderemiyoruz diye.. Katılımın bir milyondan fazla oldugunu söyledi bana ama net rakam şuan veremiyormuş sadece bir milyonu geçtigini söyliyebilirim diyor anlaşılan şansımız çok düşük olacak bu kampanyadada aptallar şifreleri ambalajın içine monte etseydiler katılım yüzbini geçmezdi...
Bu arada bayan site akşam saat 22:00kadar düzelmesse telefonunuzdan göndermeyi deneyin diyor artık...
nedir bu böyle,elimde 24 tanesi kaldı açılsa biran önce
sanırım bizim buradaki titanic otelde çekilecekmiş gidip çekilişi sobote etmeyi planlıyorum belki iphone çıkar bu sabotajlarım sonucunda
bakırköyde var o değilmi biryerde okudum ama sonra okuduğum yeri bulamadım titanic otel diyerek duydum okadarını biliyorum
kartaldakindeyse sen gidersin erdem artık hgk vekili olarak