başkalarına doldurunca biz kazanmış olmuyoruz yedi sülale derken onlar kazanmı oluyor 
Heralde yanlış anladın ben sülale terimini aynı evde yaşayan kardeş, anne, baba....vs için kullandım yani sonuçta bir eve birden fazla aynı ürün istenmesi bence yanlış. Sonuçta anne veya babanın kumbaraya nasıl bir ihtiyacı olabilir yada amca veya teyzenin. Çünkü belli bir yaşın üzerinde olan kişiler olmuyormu anne, baba, amca e onlarda o yaştan sonra maaşlarını kumbaraya atacak değiller ya hele bu borç devrinde.
Nişanlım , yeğenlerim kuzenlerim, okuldaki öğrfetmen arkadaşlar, kardeşim, ev arkadaşım hepsine geldi.. İnanmıcaksın ama bana gelmedi.... Sonucta kazanan ben değil gibiyim anlıycaın.. Ayrıca 40 tane alıpta turşusunu kurmayada niyetim yok...Keşke sınıfımdaki öğrencilerin hepsinede isteseydim diyorum.. Amacına tam hizmet etmiş olucakti...
Kırılma ve alınma ama "Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz" diye bir atasözü vardır. Bilinen şudur ki atasözlerinin hiçbiri boşa söylenmemiştir ve söylenen her cümle herhangi bir insanın herhagi bir zaman ve yerde karşısına çıkar.
Çevremedeki arkadaşlarımın kazanması beni çok mutlu ediyor bu bana yeter.. Ayrıca burada bile kimsenin karşılaşmadığı bir çok kampanyayı kendime saklamayıp paylaşırım.. Kendime değil yani yaptıklarım...
Çevremedeki arkadaşlarımın kazanması beni çok mutlu ediyor bu bana yeter.. Ayrıca burada bile kimsenin karşılaşmadığı bir çok kampanyayı kendime saklamayıp paylaşırım.. Kendime değil yani yaptıklarım...
Yazdığım mesajı yanlış anlamayıp üzerinize almadığınız için teşekkür ederim. Çevrenizle paylaşım yapmanız elbetteki çok güzel bir davranış tabiki. Bunu bende yaparım. Zaten herkes öyle olmalı. Sonuçta bunlar gelip geçici işler, çok fazla üzerinde durmamak ve kafa yormamak lazım.
Yani alt tarafı bir kumbara neden bütün sülale adına dolduruyorsunuz anlayamıyorum. Bırakında her isteyene bir tane gelsin. Hem hak yememiş olursunuz hemde daha fazla kişi kazanmış ve sevinmiş olur. Bir kampanyaya birden fazla katılmayalım lütfen. Hem bu forumun amacı kampanyaları bildirip en fazla kitleye hediye kazandırmak değilmi e o zaman ona göre davranın ha yok benim umrumda değil ben bencilin kralıyım herşey bennim olmalı benin benim benim benim derseniz o ayrı bir durum tabi.
bu yazıyı birisinin görmesini isterdim arkadaşlar sizce kim ?
kim

ben iki tane istedim yiğenime geldi ama kızıma gelmedi başka istediğim olabilir ama unuttum
2 tane bana da ulaştı en sonunda..
ben izmirdeyim benimki hala gelmedi .
canım izmire yok herhal ama yiğenimde izmirdeki