0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebriklerrr ejoyalardan haber var mı Meralcim?Çok heyecanlıyım da kusura bakma Benim ki bugün gelmiş canım ama 18 almamıza rağmen ablam yüzük çok dar dedi umarım seninkinde sorun yoktur..Ve Qandalf Canım dün Orhan Bey mesaj atmış senide bilgilendirmemi istiyor bu ayın sonunda slogan yarışması bitince kazananlarla birlikte sanada nasıl alacağına dair pardesüyü bilgi verilecek. Sanırım sana en yakın şube ile görüşecektir ve sende deneyerek alabileceksin.. Zaten facede takipçisisin Sarmina'nın o neden bilgin olur gelişmelerden yinede ben sana burdanda bilgi veririm belli olunca..kuzum benim ejoyam daha gelmedi, herhalde bugün gelir diye düşünüyorum.valla sitedeki yüzük ölçüsü hesabına göre verdim siparişi ama, umarım sorun çıkmaz, çok istiyorum o yüzüğü üzüldüm şimdi ben, içime kurt düştü, umarım olur parmağıma...ölçtünüz mü, kaç mm geliyo 18 ölçü, karşılaştırsaydık tablodan...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebriklerrr ejoyalardan haber var mı Meralcim?Çok heyecanlıyım da kusura bakma Benim ki bugün gelmiş canım ama 18 almamıza rağmen ablam yüzük çok dar dedi umarım seninkinde sorun yoktur..Ve Qandalf Canım dün Orhan Bey mesaj atmış senide bilgilendirmemi istiyor bu ayın sonunda slogan yarışması bitince kazananlarla birlikte sanada nasıl alacağına dair pardesüyü bilgi verilecek. Sanırım sana en yakın şube ile görüşecektir ve sende deneyerek alabileceksin.. Zaten facede takipçisisin Sarmina'nın o neden bilgin olur gelişmelerden yinede ben sana burdanda bilgi veririm belli olunca..
tebriklerrr ejoyalardan haber var mı Meralcim?Çok heyecanlıyım da kusura bakma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin