Arkadaşlar geçen günlerde marketten çıkarken Afyonda bir termal otelin düzenlemiş olduğu çekilişe katılmıştım cumartesi günü aradılar konaklama tatiul kazandığımı söylediler burda bir otelde tanıtım kokteyli düzenlenecekmiş o kokteyle katılıp davetiyemi almam gerekiyormuş 4 gün 3 gece konaklama yol parası ve yemekler bana ait konaklama ve her türlü aktiviteden faydalanma ücretsizmiş kokteydeki ikramlarda ücretsizmiş böyle bir durumla karşılaşıp katılan varsa yazabilir mi
banda katıldığım bir anketten2 kişilik tatil cıkmıştı.kacgündü hatırlamıyorum otelde konaklma onlardandı yeme içme onlar içinde günlük kişi başı 50 tl istemişlerdi bende gitmedim bna göre aldatmaca sadece ç.tatilse herşeyi onlar karşılıcak olmalı
aman cnm burdada çok yapıyorlar onu..aldatmaca devremülk satmak için o kokteyle çagırceklar orda devremülk satmaya çalısceklar.almassan yüzüne bile bakmıcaklar...
Bu şeklde iş arkadaşımı kandırarak devremülk sattılar tabi satın aldıkları şey devremülk değilmiş bunu sonradan öğrendiler. Ortada şimdi devremülk yok ama giden 10.000 tl var.
İnanmayınız, kanmayınız sevgili vatandaşlarım