Gönderen Konu: Catpat07 Kampanya Sonuçları(hulyahobi.blogspot.com)  (Okunma sayısı 8831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Catpat07 Kampanya Sonuçları(hulyahobi.blogspot.com)
« Yanıtla #30 : 23 Kasım 2010, 16:00:02 »
ama ertebin kampanyasıda benım kampanyamda manıkur setı zaten .malesef yakaladın.com kabul etmıyor canım.
:)

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #31 : 23 Kasım 2010, 16:04:44 »
Ya aslında katılıyorum oyaylali ye sonuçta şans bu iki defa çıkmış olabilir belki bir başkasına hediye edecektir blog sahibi başka çekiliş yapmak yerine bence bu tarz durumda o kişinin vereceği başka bir ismi firmaya verebilir böylece sorun olmaz..

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 23 Kasım 2010, 16:07:00 »
ya benlik bir durum yok sonucta
ona bakarsanız ılk mehpare hanıma cıkmıstı 2. olarak gene bır baskasıydı hatırlamıyorum
ozlemın guncesı 3. cekılıste cıktı o zaman zaten sıra gelmezdı bence bir problem yok herkes kazansın.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #33 : 23 Kasım 2010, 16:10:08 »
Zaten senin için demiyorum canım benim bence böyle yapılsın diyorum yani grafikittede sorun olmuştu bu durum çünkü..

Çevrimdışı petunya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 23 Kasım 2010, 17:17:26 »
aynı hediyeden olduğu içinmi kabul etmiyor firma , yani aynı firmadan 2. kez farklı bir hediye kazanmış olsak sorun olmuyor o halde

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 23 Kasım 2010, 18:12:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ya aslında katılıyorum oyaylali ye sonuçta şans bu iki defa çıkmış olabilir belki bir başkasına hediye edecektir blog sahibi başka çekiliş yapmak yerine bence bu tarz durumda o kişinin vereceği başka bir ismi firmaya verebilir böylece sorun olmaz..

o zqaman aynı kişilerin farklı kampanyaya katılımını baştan kabul etmesinler. hakkımı yediler eğer hakkım varsa helal etmiyorum.
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 23 Kasım 2010, 18:25:29 »
valla bende şokdayım canım şansımda inat gibi yakaladından açıldı bir çok yerde adımı görüp sevindim ama sonu hüsranla sonuçlandı moralim bayağı bozuldu bikaç gündür
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 23 Kasım 2010, 19:04:24 »

o zqaman aynı kişilerin farklı kampanyaya katılımını baştan kabul etmesinler. hakkımı yediler eğer hakkım varsa helal etmiyorum.

dediğim gibi asıl üzülmesi gereken mehpare hanım.ben de cok uzuldum .eğer dediğiniz gibi olsaydı zaten size hak geçmemiş olacaktı.ortada helal edilmeyecek bir hak göremiyorum.

neyse kargolar yarın yola cıkıyormus.güle güle kullanın.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #38 : 23 Kasım 2010, 19:18:56 »
tesekkurler catpat bekliyorum :)

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 24 Kasım 2010, 14:08:30 »
benim bikaç sorum var. siz kampanya sonucunda bana şu tarihe kdar ulaşılmazsa yedeklere geçerim gibi bir ibare kullanmamışsınız. ve ayrıca ben ilk olarak sizin blogunuzdan kazanmışım. nasıl oluyorda başka bir arkadaşın da blogunda yakaladinyakaldin.comdan hediye kazanmış bu hediyesi geçersiz zaten deyip tekrarlayabiliyorsunuz çekilişi. sonuçta ilk sizden kazanmışım dimi ama.  biz boşa mı katıldık o zaman o kadar çekilişe. gayem kasmak germek değil.i sadece hakkımı istiyorum. bana sorarsanız durum bu. hayır bi hakkımız var ama boşa.
Özlem'in Güncesi