siz bilirsiniz çekilişi yinelemeyi. ama 2 kişi yok sayılmış. onların dahil olmasıyla farklı numaralar çıkabilirdi randomda sayı fazla yazılsa sorun değil ama eksik yazılmış. yine de sizin kararınız.
firmaya ben mail yazdım kravat sayısı 3 cıkabilir mi die
eger olmaz derse ben kendi hakkımı bida çektiricem hatayı yapan videoyu ceken benim sonucta.gece 3te cok uykuludum 3 video cektik kendime cektim.mailden kopyaladım isimleri not defterine
eksik kopyalandıgını fark etmedimhiç.
neyse firma 1kravat ek koyamam derse bana cıka yerine bida çekiliş yapılacaktır kimseyi madur etmem.
inciserules blogu için baya bi sonuc videosu hepsini ben cektim hepsine katılmıştım hiç kazandıgım olmadı cektiğim videolarda aksam bi cektim 24 bi baktım benn

şaşırdım kaldm.sonra devam ettim oda cekse ben cıkabilirim katılmışım sonucta dedim videoda durdum kaldım izlerken anlaşılır

.insan kendi cektiği videoda kendi çıkınca ister istemez kötü oluyor.
keşke herkes kendisi çekse videoyu ama inciser arkadasımında bilgisayarı cok eskiymiş programmyu uymuyor ben seve seve herkese yardım ederim herkes bilir.tüm videolarını ben cektim bir kaç ark daha var onlarada cekiyorum.hepsine de katılmısım eksiksiz neyse hiç çıkmamıştım bi bunda cıktım 25pierre cassi blog hepsine katılmıştım
sonuc her şekilde telafi edilecek merak etmeyin firma sunmazsa ben kendi kazandıgım yerine bida numara seceriz ne problemm