Olmeca Altın kare 3 arkadaşınızla beraber Meksika seyahati kazanın
Gecenizi en iyi anlatan Altın Kare fotoğrafınızı çekin ve Olmeca Gold eşliğinde unutamayacağınız bir seyahate hazırlanmaya başlayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsiteye uye olmak için
turkeyi seçin doğum tarihinidede mesala 19 08 1976 yazın ve enter diyin daha sonra altın karelerinizi yukleden facebook üzerinden bağlantı kurun,Bağlantı kurulduktan sonra hemen yukleden facebooktaki fotoğraflarınızdan birini yukleyin
soru geldi bu yüzden yazdım
uff meksika mi super ya.biraz uzak ama

biraz da tehlikeli bir yer ancak kazanmak muthis olur
dunya capindaymis kazanmak biraz zor
Bana Absolute yarışmasını hatırlattı
ben sizi ziyarete gelirim:))
Meksikadan başka bir yer bulamamışlar mı kelle koltukta seyahat mi edeceğim allah muhafaza
Meksikadan başka bir yer bulamamışlar mı kelle koltukta seyahat mi edeceğim allah muhafaza 
evet gelen haberlere gore cogu kimse bilmesede felaket tehlikeli bir yermis herhalde iraktan filanda tehlikeli bir yer niye orayi sectilerse artik.ama eglenceli olur
Merhaba,
Olmecagoldproductions.com sitesinin ana sayfasında da belirtildiği gibi katılımda bulunduğunuz Altın Kare yarışmamız teknik konular nedeniyle beklenenden erken sonlandırıldı.
Meksika seyahat ödülünün kaldırılmasından kaynaklanan hayal kırıklığını hafifletmek ve Altın Kare’yi bulma maceramızda yaşadığınız coşkulu anları bizlerle paylaştığınız için teşekkür etmek amacıyla size süpriz bir hediye göndermek istiyoruz.
mail gelmis