Gönderen Konu: Kışın aç kalan kuşlar...  (Okunma sayısı 9124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Kışın aç kalan kuşlar...
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2009, 23:03:11 »

7 aydır çalışamıyorum hatta 8 olmak üzere benimde elimden pek bişey gelmiyor mesela sokağa bi pet şişeyi kesip içine su koysanız o bile yeter kediler yağmurlu havada bile temiz su arar en çok su bulamadıkları için ölüyorlar.

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
  • dımdızlak team üyesi :):)
    • kişisel
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2009, 23:08:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

7 aydır çalışamıyorum hatta 8 olmak üzere benimde elimden pek bişey gelmiyor mesela sokağa bi pet şişeyi kesip içine su koysanız o bile yeter kediler yağmurlu havada bile temiz su arar en çok su bulamadıkları için ölüyorlar.

Herkes sizin gibi bilinçli olsa zaten sokaklarda başı boş hayvanlar olmazdı.Elimizden geldiğince sokaktaki hayvan dostlarımıza yardım edelim... :-[
öbürü de gelmis hani bana hani bana demis :p

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2009, 23:10:36 »
kediler 10 güne kadar aç durabilir fakat susuz 2 gün zor dayanırlar  :( en azından su verin

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2009, 08:36:10 »
valla çantamda 1 şişe süt ve 1 kapla dolaşıyorum. ne zaman kedi görsem çıkarıp vermek için:D öbür türlü markete gidip gelene kadar kaçmış oluolar çünkü ::) bizim yan tarafta karşı apartmanda oturan teyze kuşları beslio resmen insan gibi. bizim camda da dier ihtiyaçlarını görüolar. o yüzden cama ekmek kırıntısı koymak yasak bizim evde:D
mahalleyi görseniz zaten:
1 tane köpeğimiz var dişi siyah renkli. çok uysal .ona kulube tarzı birşey yapıldı içine halı fln konuldu üşümesin kışın die. ona yemek verioruz, kediler deseniz bir amca var bi de ben. sürekli onlarla  ilgileniyoruz. kuşlar da yan taraftaki karşı apartmanda oturan teyzeden soruluo. daha ne dimi ama :D

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
  • dımdızlak team üyesi :):)
    • kişisel
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2009, 10:49:39 »
valla çantamda 1 şişe süt ve 1 kapla dolaşıyorum. ne zaman kedi görsem çıkarıp vermek için:D öbür türlü markete gidip gelene kadar kaçmış oluolar çünkü ::) bizim yan tarafta karşı apartmanda oturan teyze kuşları beslio resmen insan gibi. bizim camda da dier ihtiyaçlarını görüolar. o yüzden cama ekmek kırıntısı koymak yasak bizim evde:D
mahalleyi görseniz zaten:
1 tane köpeğimiz var dişi siyah renkli. çok uysal .ona kulube tarzı birşey yapıldı içine halı fln konuldu üşümesin kışın die. ona yemek verioruz, kediler deseniz bir amca var bi de ben. sürekli onlarla  ilgileniyoruz. kuşlar da yan taraftaki karşı apartmanda oturan teyzeden soruluo. daha ne dimi ama :D
ohh ohh daha ne olsun hayvan dostlarımızın cenneti gibi bir yermiş sizin orası...Her yerde sizler gibi bilinçli insanlar çoğalır umarım.
öbürü de gelmis hani bana hani bana demis :p

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2009, 10:57:15 »
bizim ailede bu  konuda çok hassas bizim yazlığın  ordaki  köpekler kışın çok  aç kalıyorlar bizde arasıra  gidince  bir  şeyler  götürüyoruz sütlü  ekmeği nasıl  yiyiorlar bir  görseniz. >:( biz  oraya  gidince hepsi  bizim arabanın  altında  yatıyorlar, ama yaz gelince  bize  satış koyuyorlar  ve uğramıyorlar  bile bizim  semtee :) ben  size  kışın  soracağım  diyorum  ama  yinede  kıyamıyorummm  :(
;)

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2009, 11:13:24 »
Bende çantamda kuru mama bulundururum biftek kokusunu alınca dayanamıyo sıpalar :D çok üzülüyorum hayvanlara özellikle çöp karıştırmak zorunda kalan kedilere burnu o kadar hassas olan hayvan o kokuya katlanmak zorunda kalıyor nasıl bi eziyettir onun için :(