biz GECE GÜNDÜZ EMEK EDEREK BİR ÇOK ARKADAŞIMIZI RAHATSIZ EDİP ZAMANINDAN ÇALARAK BEĞİNİ YAPMALARINI İSTEDİK ADİL BİR YARIŞMA OLACAĞINI DÜŞÜNEREK BU YARIŞMAYA GİRMİŞDİK HALADA OY TOPLAMA ÇABASINDAYIM AMA NEDENSE FADİME ARKADAŞIMLA AYNI KADERİ PAYLAŞACAĞIMA EMİN OLMAYA BAŞLADIMN TÜM OYLARIN İNCELENMESİ TAM OLARAK YAPILSAYDI BURDA YARIŞAN KİŞİLER İÇİN DAHA ADİL BİR YARIŞMA OLACAKDI AMA MALESEF YİNE HEDİYELERİ FAKELERE VERMEYE NİYETLİSİNİZ SANIRIM
emin ol mehbare seninde hakkını yiyecek bu adamlar ama haram olsun hakkımız olsun
fakelerden nefret ediyorum yine zafer onların oldu yarışmada fadie arkadaşımda rakip gibi görünsekde bir birimize destek vereke şans diliyerek yola çıkmışdık ama malesef o bu komploya kurban gitdi büyük ihtimalede bir sonraki kurbn ben olacam yazık onca emeklere bu ikinvci oylamalı yarışmamdı bundan sonrada kolay kolay bulaşmam çünkü normal yarışmacılarla zor yarışırken face karsında asla kazanamam imkansız hani herzaman tam destek deriz ama malesef bir çok mesaja bile dönüş yapmayanlar var hal böyle olunca bizede gitmek kalır
aman mehbare sen zaten bütün yarışmalardan kazanıyorsun yeni bir isim bırakta birazda o kazansın. hem hileci olsa elenirdi.

bu sebeplerden dolayı artık kampanyalardan soğudum.. katılmıyorum bile. kühneye katıldıgımada pişmanım

Çok üzüldüm, umarım çekilişli bi yarışmada kocaman büyük bir hediye kazanırsınız
vallahi katılıyorum
şimdiye kadar hiçkimseyi geri çevirmedim her isteyene oy verdim ben o yarışmada olsam dahi
ama katıldım 2-3 yarışma var malesef gösterdiğim desteği göremedim ve çok kızdım
bundan sonra peşinen istiycem
kampanya düzenledim ona bile rica minnet katılıyor millet:((forumda onca kişiyiz katılan 40 kişi bile değil