98 yılında Adana depremini yaşadım,çevremdeki bir çok bina yıkılmıştı etafta ölü insanlar vardı,onları gördüm,çocukların çığlıklarını duydum...birde geçen sene trafik kazası yaptığım zaman ölümü görmüştüm.Ben herşeyden çok şuna inanırım.Eğer ecelin geldi ve vaden dolduysa evde değilde deprem anında dışarda bile olsan o kader gelir ve seni bulur.Geçen sene ben kaza yaptığımda uçurumun kenarındaki bi direğe çarpıp durmuştum aşşığısı 50 m uçurumdu ve göldü..Herkes usta şoförmüşsün dedi ama bilmedikleri bişey vardı.Ehliyetim bile yoktuu benim !!!!
Ha bu şu demek değil,elbette tedbir alacağız 'ya kaderimde varsa olur' diyipte evde bekleyemeyeceğiz ama anlatmak istediğim şey herkesin bi yazgısı var...neden böyle konuştum ? bu gün çok sevdiğim birini kaybettim (ölüm anlamında değil) Allah hepimizi korusun.büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.. Depremciler kabul etmesede hava sıcaklıklarındaki ani değişimlerde genelde oluyor depremm..
katılıyorum mevsim değişmelerinde sık görülüyor.
ben kızıma banyo yaptırıyodum kaynanamlar dedi deprem oldu diye hiç duymamışım valla zaten giriş kat bizim o kadar çok sallanmıyo
ALLAH bir daha deprem ve diğer afetler yaşatmasın (amin)
İstanbulda beklenen 7 şiddettindeki depremde istanbulun 4te 3ü tarihe karışacakmış. Acı ama gerçek
Ben demedim yetkililer diyo
ben yaşım genç olduğu için büyük depremleri bilmiyorum hayal mayal hatırlıyorum o da evden çıktığımız anı araba da kalmıştık felan ilk defa hissttim kızmayın ama sallanmak çok güzel oluyomuş ben önce kardeşim ya da babam mı bişey yaptı dedim baktım koltuğun etrafında kimse yok deprem oluyo diye bağırdım ama evden k,mse hissetmediği için bu ikazım karşılıksız kaldı yok bişey deyip otuttular bayağı korktum kalbimin atışını hissettim 10 dk. sonra kanal değiştirirken alt yazı'istanbul da deprem' sonra daha da korktum öncümü diye. bizim mahalleden sadece bizim alt kattakiler dışaraı çıkmıştı. bayağı kokmuşlar sanırım uyudum ve depremle ilgili rüyalar gördüm sabaha kadar
BUNLARI NİYE ANLATTIM BİLMİYORUM AMA İÇİMİ DÖKTÜM KORKTUM İLK DEPREMİMDİ. 4.4 İSTANBUL 
sallanmak qüzelmi oluyor dedin sen ? aferin sana... o bahsettiğin sarsılmalarda milyonlarca insan öldü.annesinin koynunda ne olduğunu anlamadan ölen çocuklar.sallanmak diyince benim aklıma bunlar geliyor.artık sen nasıl bi hayal dünyasında yaşıyorsan onu bilemiyorum . bravo .
Çok geçmiş olsun arkadaşlar üzüldüm..
konu ne saçma bi muhabbete dönüşmüş bravo yanii nüfus fazla diye deprem olsun insanlar ölsün diyebilen saçma bi mantık daha varmıdır acaba
neyse ya şimdi bende konuya karışmayayım konuya alakasız ve saçma şeyler yazmayalım lütfen ! tartışma yaratmaya çalışan kişi ve diğer yorumları siliyorum