Gönderen Konu: Çekilişte para kazandınız deyip, 40 bin serbest hatla 10 bin kişiyi dolandırdı  (Okunma sayısı 2558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

"Cep telefonlarına gönderdikleri mesajlarla GSM abonelerini dolandıranlarla ilgili karakol ve savcılıklara yapılan suç duyurularının sayısı son 6 ayda 10 bini buldu. Cep telefonlarına gönderdikleri mesajlarla GSM abonelerini dolandıranlar evlerini birer çağrı merkezine dönüştürüyor ve aramalarda açık hat diye adlandırılan SIM kartları kullanıyor. Bu dolandırıcıların günlük geliri 20 bin TL’yi buluyor."

Arkadaş ben de diyorum kim yer bu mesajları. Her malın bir alıcısı varmış demek ki.  Geçen gün bir adam çıktı haberlere. 7500 TL'lik kontör göndermiş dolandırıcı  tarafa. Hala pepsi ödülü bekliyormuş. Göndermediler beni dolandırdılar deyip duruyordu. ;D

Daha komiği Seda Sayan'ı suçlayanlar vardı. Biz böyle bilmezdük Seda'yı diyorlar.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2010, 11:22:31 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Birde tebrikler saat kazandınız olayı.. Gecen gun gaztecenin biri incelemiş.Ne oyle bir ambulans şirketi var nede dedikleri Amerikan hastanesi vs si tanımıyormuş bunları..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
konu ile ilgili olarak GSM operatörümü aradığımda, bana yapacak bir şeylerinin olmadığını ,istersem mesaj alımını komple iptal edebileceklerini söylediler :) haftada en az 2-3 kere geliyor bu tür mesajlar, her birinde de aynı laf var ama "Tebrikler, ücretsiz kol saatii ve ..... kazandınız"; kol saatindeki bu vurgu nedir bilemiyorum artık ;D
maalesef çok temiz kalpli insanlarımız var ve bunlara kanıyorlar... yargıya başvurmaktan başka çaremiz de yok.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ben pepsiden yedek kalmıştım.. Kantinciyle sürekli muabbetini yapardı oda katılmıştı.. Bir anda geldi hocaaaam 10.000 lira kazanmışım diye Mesaj geldi mesaj diyor..... Ardından anasınıfının bakcısıda gelip aaa bende kazanmışım dedi :)  Baya üstüne düştüler dememe ragmen ama :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Devlet hala olaya el atmadı. Burda bi bit yeniği var. Devletle ortak heralde bu dolandırıcılar. Bu zamana kadar yargı önüne çıkmadılar çünkü..

Ayrıca biz internetle haşır neşir insanlarız, böyle bi mesaj veya arama aldıgımızda arastırıyoruz ve sahtekarlık oldugunu anlıyoruz ama birde internet nedir bilmeyen insanlar var, onlar hemen inanıyo böyle şeylere.  Benim dayımıda aramıslar, 3 tane 250 kontör gönderin paranızı hesabınıza yatırcaz demişler, bizimki koşmuş markete kontör almaya ;D Allahtan kardesime denk gelmişte dolandırılmaktan kurtulmuş ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Hırsızlığın değişik bir yöntemi. >:(

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
banada pepsiden geldi  :D kazanmışım...telefon hattım vodafone, numaram turkcell ...devamlı turkcell konturu kazandım diye mesaj geliyor  :D :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı aslıo

• Yeni Kampanyacı
  • *
arkadaşlar Kol saati kazandınız msjı bana da geldi.netten araştırdım birsürü kişiye gitmiş.Tasarruflu elektrik saati falan satmaya çalışıyolarmış
numara yı yazınca çice bi sayfa çıkıyo

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
bana sürekli saat tansiyon aleti para kontör daha neler kazandınız geldi
turkcelden sorguladım fatih sabaz adınaymış telefon aslında şikayet etmek lazım ama kim uğraşacak:((
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.