Gönderen Konu: Akıllıfiyat üyelerine özel indirimler %30 indirimle saatler  (Okunma sayısı 2314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Akıllıfiyat

• Yeni Kampanyacı
  • *
Akıllıfiyat üyelerine özel indirimler %30 indirimle saatler

Akillifiyat.com üyelerine özel olarak saatlerde %30 indirim ..Kampanya Stok ve zamanla kısıtlıdır.

Tek yapmanız gereken Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a üye olup  aşağıdaki işlemleri yapmanızdır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
 Sayın yetkili ben sitenize kaydolup yorum yapıp 10 lira tutarında kontör aldım.Daha sonra yorum sınırını 70 kelimeye çıkardınız.Yorum yazmaya devam ettim.Yazdığım yorumlar,makul ve mantıklı olduğu halde ve hatta 80 kelimeden de fazla yorum yaptığım halde yorumlarım onaylandı fakat onaylanan yorumlarımdan puan kazanamadım.Konu hakkında defalarca iletişim adresinden bilgi almak istediğim halde maalesef herhangi bir bilgi gönderilmedi.Bunun üzerine ben de yorum yazmayı bıraktım.Şimdi de kalkmış %30 indirim olduğunu beyan ediyorsunuz!Bu duyarsızlığınız için teessüf ediyorum. >:(
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2010, 02:16:00 Gönderen: admin »

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Aman ne büyük indirim ;D Kapış kapış gider şimdi o saatler  :o
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Akıllıfiyat

• Yeni Kampanyacı
  • *
Akıllıfiyat üyelerine özel indirimler %30 indirimle saatler

Akillifiyat.com üyelerine özel olarak saatlerde %30 indirim ..Kampanya Stok ve zamanla kısıtlıdır.

Tek yapmanız gereken Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a üye olup  aşağıdaki işlemleri yapmanızdır.

Sayın yetkili ben sitenize kaydolup yorum yapıp 10 lira tutarında kontör aldım.Daha sonra yorum sınırını 70 kelimeye çıkardınız.Yorum yazmaya devam ettim.Yazdığım yorumlar,makul ve mantıklı olduğu halde ve hatta 80 kelimeden de fazla yorum yaptığım halde yorumlarım onaylandı fakat onaylanan yorumlarımdan puan kazanamadım.Konu hakkında defalarca iletişim adresinden bilgi almak istediğim halde maalesef herhangi bir bilgi gönderilmedi.Bunun üzerine ben de yorum yazmayı bıraktım.Şimdi de kalkmış %30 indirim olduğunu beyan ediyorsunuz!Bu duyarsızlığınız için teessüf ediyorum. >:(

Sizinle iletişime geçebileceğim telefon numaranızı pm olarak iletirmisiniz.
Teşekkürler
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2010, 02:19:17 Gönderen: admin »

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
 İletilerinize bakar mısınız? :)