kendin üye ol istersen davetlik bişi yok sanıırm yada benmi göremedim
hmm tamam o zaman puan kazanıyosan diye dedim

gerçi öyle olsa davet edeyim derdin demi benimkide iş

yine de yolladım incelemedim daha gece buldum zaten kampanyayı
yok beğenmedim puanları sildi aman nasılsa hile kazanacak diyorum
gözum tutmadı siteyı maıl atıp uyeliğimi iptal ettırdım
ben şeyi anlamadım. bu kutularda en yüksek puan 500000. ama ilk 100 dekilerde 500binden fazla puanlı kişiler var. bu puanları nasıl yapmışlar. bilmediğim birşey mi var acaba benim
ben şeyi anlamadım. bu kutularda en yüksek puan 500000. ama ilk 100 dekilerde 500binden fazla puanlı kişiler var. bu puanları nasıl yapmışlar. bilmediğim birşey mi var acaba benim
Anladığım kadarıyla hergün kazandığın en yüksek puan kaydediliyor ve bütün günler toplanıyor dün 500 bin puan bugün 100 bin puan, ediyor 600 bin.. Bu şekilde oluyor
Anladığım kadarıyla hergün kazandığın en yüksek puan kaydediliyor ve bütün günler toplanıyor dün 500 bin puan bugün 100 bin puan, ediyor 600 bin.. Bu şekilde oluyor
hımm hergün katılmak lazım o zaman. ben de kutumdan 500bin çıktı kazanırım diye sevinmiştim. ama listeyi görünce dedim noluyoruz
renklibirde de zordu buradada zor.. b arada kutu açmadan puan toplanıcak bir oyun yokmu ya