Gönderen Konu: Burcu84 Kampanya Sonuçları (Renklibahcem.blogspot.com)  (Okunma sayısı 14790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Ynt: Burcu84 Kampanya Sonuçları (Renklibahcem.blogspot.com)
« Yanıtla #30 : 23 Ekim 2010, 03:32:54 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   

bu yorumları okursanız anlaşılacaktır durum.Neden o kadar yazıldıkları

Çevrimdışı mam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 23 Ekim 2010, 13:13:04 »
yine  yokum  :Dkazananları tebrik ederim
oy veren oy alır:)

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #32 : 24 Ekim 2010, 02:09:20 »
bana çok mantıklı gelmedi tabiki sizin blogunuz ve sizin çekilişiniz ama fikrimide söylemek isterim zira duamı etseydik ismimiz unutulsun diye bir çekiliş hakkı nere 5-6 çekiliş hakkı nere:((
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #33 : 24 Ekim 2010, 14:25:04 »
Pardon ama 5 kere çekiliş yaptım sizinde isminiz 5 kere çekilişe girdi yani 5 hakkınız vardı hatırlatırım ! Kimseye ismi unutuldu diye bi ayrıcalık yapmadım. kaldı ki çoğu kişi isimleri böyle açıkça yazmıyor ben yazmakla hata yaptım sanırım.!

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 24 Ekim 2010, 14:44:34 »
blog senın keyif senın ama adını unuttun die birine 5 çekiliş hakkı veremessın.o insanın adını 5 kez yazdığın zaman sıra kayıyor atıyorım kazanan kişiden 4 kişi önceki kişinin hakkı oluyor aslında.
yani sizin unutkanlığınız dolayısıyla ,hakkı olan kişiler değil onların 5 altı veya 5 üstü insanlar kazanıyor.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #35 : 24 Ekim 2010, 15:54:53 »
Valla  diyorum yaa isimleri tek tek yazmakla hata yapmışım çoğu kişinin yaptığı gibi kafama göre istediğime mi vermeliydim bilmiyorum!! Ben hak yememeye çalıştıkça siz benim üzerime geliyorsunuz!! Kesinlikle kimsenin hakkını yemedimmm! Söyleyin madem 2 çekiliş hakkı kazananlara  nasıl çekiliş yaptılar yapanlar bana açıklayın o zaman madem yok sıra kayıyomuş falan diyorsunuz da!! KİMSENİN HAKKINI YEMEDİMM BENMLE BANA BUNU DEMEYE HAKKINIZ YOK!!
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2010, 15:58:25 Gönderen: burcu84 »

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #36 : 24 Ekim 2010, 17:43:45 »
canım kızmana gerek yok biz sadece fikrimizi söyledik kimse senin hak yediğini düşünmyor benden yana hakkım helal yani sadece ben fikrimi söyledim bana mantıklı gelmedi ama sen böyle uygun görmüşsün ve yapmışsın
ben hakkımı helal ettim:) ;D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #37 : 24 Ekim 2010, 21:06:58 »
Ama cnm unutmuş olabilirim o kişiyi yazmamışım bunun içinde özür de diledim.Çekilişi tekrar yapsaydım kazanan kişilerin hakkı yenecekti.Elimden tek gelen herkesin toplam çekiliş hakkı kadar unuttuğum kişilerede o kadar hak verdim kimseye fazla bi hak vermedim.Firuzeyno hanımın dediğine söylüyorum. Sıra kayması falan çekilişi etkilemez o kişinin hakkı kadar numara ekleniyo çekilişee ve zaten çekilişteki sıran önemli değil size bir numara belirlemem önemli. Sizin numaranız atıyorum 23 ise  çekilişte çıkarsa kazanırsınız çıkmazsa kazanmazsınız olaybu sıra kayması falan değil yani.Ben elimden geldiğinde adaletli olduğuma inanıyorum kaldı ki herkesi tek tek yazdım açıkça herkes görsün diye demek gizli kapaklı yapılması lazımmışş..Neyse daha fazla uzatmicamm..Kampanya yapma hevesimde kaçıyoo en iyisii konuyu kapatmak..

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 02 Kasım 2010, 00:56:03 »
canım hala gelen giden yokk

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #39 : 02 Kasım 2010, 17:49:01 »
Canım ben geçen hafta yolladım bilgileri mail de attım ne zaman ellerinde olur diye bende cevap bekliyorum  :-\