Facebook sayfamızı "beğen" butonuna basarak takip edebilirsiniz. Sonrasında bu sayfanın sağ altında bulunan “Bu Fotoğrafı Etiketle” butonu ile kendinizi fotoğrafa ekleyin. Fotoğrafta yer alan 100 kişiden 1i Kingston 4GB Flash Bellek kazanıyor. Her hafta farklı bir hediye için sayfamızı sürekli takip edin. Daha büyük hediyeler kapıda..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
28 Ağustostan bu yana kazanan olmamış mı?
bende anlamadım onu,ayrıca sayfaya etiketlenmiyor
UTS Bilişim Toshiba Ankara Yetkili Teknik Servisidir. Toshiba Club Türkiye ile Tüm Türkiye'deki Toshiba kullanıcılarına teknik destek ve ürün hizmeti sunmaktayız.
Teknik servis.ben katılmadım...
fotoğraftaki yorumlara göre sitenin sahte olması olasılığı yüksek. küfür edenler bile var.
site sahte siteye tıkladıgın anda masaüstüne kısayol oluşturuyor bir tane çocuguda eklemek istiyormusunuz diyor kandırmaca sadece arkadaş listesini kabarık göstermek adına...
Bende atladım gerci ama sahte olması yüksek ihtimal..
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına sahte işte besbelli koskaca toshibanın bu kadar üyesi olacak hali ypk ya hadi diyelim ki yeni açılan bir adres orada yazan küfürleri hiç mi okumuyorsunuz 1 eylülde yazılmış o argo kelimeler ..bu güne kadar neden kaldırılmamaış yada neden hala böyle yazabiliyorlar.. tabiki sahte de ondan... herkez üyeliğini çeksin...