0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingülhancım çeyyiz com'dan kazandığımız makyaj çantalarımız ne zaman gelir gözüm yollarda kaldıda Ayy sorma cnm bi kazanan hala bilgilerini yollamadı mesaj attım facebooktan ama cvp yokk :-\süre dolunca yeni çekiliş yapcam galiba Çabucak dolsun o süre Merakla bekliyoruzzz hediyemizi Bu arada kazananlara tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingülhancım çeyyiz com'dan kazandığımız makyaj çantalarımız ne zaman gelir gözüm yollarda kaldıda Ayy sorma cnm bi kazanan hala bilgilerini yollamadı mesaj attım facebooktan ama cvp yokk :-\süre dolunca yeni çekiliş yapcam galiba
gülhancım çeyyiz com'dan kazandığımız makyaj çantalarımız ne zaman gelir gözüm yollarda kaldıda
canımm şimdi kontrol ettim haklısın nası gözümden kaçtı anlamadım o kadar dikkatle yapmaya çalışmıştım kii bide listeyi hazırladıktan sonra sayıları falan kontrol ederdim bunda da ettim fakat yorumunu silen , ne zaman açıklancak diye soran falan olunca kafam karışmışş 1 tane eksik hesaplamışım o yüzden hatamı görememişimmm ya ama çokkk üzüldümm kendimi nasıl affettirebiliriiimmmmmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingülhancım çeyyiz com'dan kazandığımız makyaj çantalarımız ne zaman gelir gözüm yollarda kaldıda Ayy sorma cnm bi kazanan hala bilgilerini yollamadı mesaj attım facebooktan ama cvp yokk :-\süre dolunca yeni çekiliş yapcam galiba Çabucak dolsun o süre Merakla bekliyoruzzz hediyemizi Bu arada kazananlara tebrikler Bu gece doluyo Ben kazanana mesaj atıp bide arkadaş eklemiştim kabul etti ama cvp atmadı şimdi tekrar mesaj attım bu gece hakkınız doluyo falan diye bunada cvp gelmezse malesef yapabileceğim bişey yok yeni bi kazanan bulcam kendime
yaşasın o zaman çantalarımız geliyor öle deilmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaşasın o zaman çantalarımız geliyor öle deilmi evvveeettt
Canımmm umudunu kaybetme demeyi çok isterdim amaaa kazananımıza sonundaaa ulaşmayı başardımm bilgileri de firmaya yolladım gerisi allaha kalmış inş. çabuk yollarlar çantaları