canım tebrikler güle güle kullan
tesekkürler raziyecım darısı başına 
canım inş.çok istiyorum kazanmayı
valla benım için çok iyi olcak.kayırıp duruyordum.kızıma bot kaban alıncaktı bu kış.banada manto ve bot.kızım krese başladı masraf çok.kocam için üzülüyordum.ama çok iyi olcak.şimdi gircem mağazaya fiyatına bakmadan alışveriş yapcam gözümün beğendığı mantoyu alcam çıkcam.Allahım çok şükür.
diğer kampanyadada insallah ihtiyacı oaln kazanır..
tebriklerrr firucummmmm.
cok sevindim modeller cok güzel tam senin tarzın cnm cok sevindim güle güle giy.
hangi kreşe başladı zeynep?
tebriklerrr firucummmmm.
cok sevindim modeller cok güzel tam senin tarzın cnm cok sevindim güle güle giy.
hangi kreşe başladı zeynep?
teşekkürler cnm.
zaynep mithatpaşaya başladı bu sene.bana yakın...
valla benım için çok iyi olcak.kayırıp duruyordum.kızıma bot kaban alıncaktı bu kış.banada manto ve bot.kızım krese başladı masraf çok.kocam için üzülüyordum.ama çok iyi olcak.şimdi gircem mağazaya fiyatına bakmadan alışveriş yapcam gözümün beğendığı mantoyu alcam çıkcam.Allahım çok şükür.
diğer kampanyadada insallah ihtiyacı oaln kazanır..
iyi günlerinde kullan canım

inşallah dahada güzel hediyeler kazanırsın,şansın daim olsun
tebrikler arkadaşlar inşallah bende bir gün kazanırım pardesü ve eşarb çok ihtiyacım var valla
Değerli Takipçilerimiz,Webmail'den kaynaklanan bir sorundan dolayı anketimize göndermiş olduğunuz mailler iptal olmuş bulunmaktadır.Bugün de dahil olmak üzere anketimize mail göndererek katılan takipçilerimizden tekrar mail göndermelerini rica ediyoruz.Webmail'den kaynaklanan sorundan dolayı katılımcılarımızdan özür dileriz...
dün de sorun var demişlerdi ne bu ya...