Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin![]()
![]()
![]()
![]()
bizimde yavaş yavaş görünmeye başladılar sanki inşallah beraber yaşamayız zaten yeterince kalabalığız kaynana kayınpeder kaynımda vardı evlendi şimdi karısıyla her gün bizde kışa babane büyükbabada yerleşicekmiş bize birde eşim ben kızım ve karıncalar güzle ya biz xxxlarç bir aileyiz
![]()
![]()
sen ciddi misin? Allah kolaylık versin nursencim.
çok ciddiyim kışları geliyolardı kaynanamlar bu yaz gitmediler üstüne kaynanamın kaynanası kayınpederide gelicekmiş istifa edicem ben galiba bu hayattan![]()
sıkıldım çünkü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin![]()
![]()
![]()
![]()
bizimde yavaş yavaş görünmeye başladılar sanki inşallah beraber yaşamayız zaten yeterince kalabalığız kaynana kayınpeder kaynımda vardı evlendi şimdi karısıyla her gün bizde kışa babane büyükbabada yerleşicekmiş bize birde eşim ben kızım ve karıncalar güzle ya biz xxxlarç bir aileyiz
![]()
![]()
sen ciddi misin? Allah kolaylık versin nursencim.
çok ciddiyim kışları geliyolardı kaynanamlar bu yaz gitmediler üstüne kaynanamın kaynanası kayınpederide gelicekmiş istifa edicem ben galiba bu hayattan![]()
sıkıldım çünkü
bildiğim kadarıyla birde çalışıyorsun .. allah yardımcın olsun ..gerçi çalışman daha iyi evden uzaklaşmış olursun...zaten bir gelin bulmasınlar hemen başına toplanırlar ..
geçenlerde sabah kızım erkenden uyanmış bir çıglık bir kahkaha gidiyor dedim bişi oldu bian yataktan fırladım kızım anne karıncalar çok güzel oynuyorum diyo çamaşır legenine doldurmuş bayagı ve yanında da kurtcuklar tek sıra olmuş aç karna midem kalktı tabi eczane den ilaç aldık hemen tüm evi ilaçladım mutfakla kalamdım ama hala nefret ediyorum onlardan kızımında hayvan sevgisine bayıldım ekmek koymuş legenin içine karıncalara![]()
![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkez yazmış bende yazıcam.
Eskiden beslenme çantalarımıza koydugumuz kutunun içinde uğur böceği beslerdimalt tarafına pamuk koymustum rahat etsin diye, birazcıkta ot atmıştım.Bide okula götürmüştüm öylece
![]()
![]()
![]()
zuhahahahhahhaha![]()
![]()