ama ben yazıcaktım

bir kayboldum neler olmus sitede böyle

demek özel ürün hani bize kadınca
Blog sayfanız yoksa Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasına 1 adet yorum yapmanız . yaparız bizde katılmak için
kazanan sonradan 250 ve 100 tane yorum yazacakmış...
Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra üyelerimiz arasından 2 kişi seçilecektir.Seçilen kişilere konu hakkında e-mail veya sms ile yapmaları gerekenler bildirelecektir.
1. kişi – 5 gün içinde toplam 250 ve üstü yorum yapacak ( yorum yapılacak alanlar e-mail ile belirtilecektir )
2. kişi – 5 gün içinde toplam 100 ve üstü yorum yapacak ( yorum yapılacak alanlar e-mail ile belirtilecektir )
5 gün içinde kazanan kişiler yazacak yorumları. yapılamayacak birşey değil.
çok yorum yazanın mı şansı çok oluyor?
yok canım önce az önce yazdığım yerden olan adımları yapıyoruz. sonra yapılacak çekiliş sonrasında belirtilecek kimin ne yapacağı.
yok canım önce az önce yazdığım yerden olan adımları yapıyoruz. sonra yapılacak çekiliş sonrasında belirtilecek kimin ne yapacağı.
tamam canım.face sayfalarında öyle bişey yazıyordu galiba da..ondan sordum.herhalde o açıklama diğer hediyeler için geçerli olsa gerek..
evet canım o dediğin diğer kampanyalar için geçerli. bu özel düzenlenmiş bir kampanya. bundan belirtilen adımlardan sonra iki kişi seçilecek ve bunlar 1. ve 2. olarak belirlenecek ve onlara yollanacak mailde nerelere yorum yapmaları gerektiği yazacak. Verilen süreler içerisinde yorumlar yapılacak ve süre sonundaki kontrollerde yorumlar denetlenecek. Eğer uygunsa hediyeler yollanacak.
kendine güvenen katılsın bence

ufak tefek hediyeler için saatlerimizi hatta günlerimizi harcadık güzellik perisi için mesela.
en azından gamzeli nin dediği gibi üye olun, face de paylaşın sonra biz bu kişiler arasında üyeyi seçip yapması gerekenleri onlara söyleyeceğiz demişler.
yani boş yere kürek sallamış olmayacağız en azından

güzel bir fikir
adımları tamamladım.inş pek umudum olmasa da şansımı deneyeceğim.cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..