0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUploaded with Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKamilecim gelen set bu.Zeliş'in blogundan aldım fotoyu, teşekkürler Zelişim
kapanınca küçücük oluyo hem bakalım 3 lü makyaj çantam gelmedi daha, belki sığar
cnm bu makyaj seti kamanyanda teyzem yedek olarak kaznamış ama 1gün süre vermişsinameliyat olmuştu hastanede yatıyordu o günden beri.ertesi gün saat 5e kadar ulaşmazsan hakkın doluyor yazıyor maildenoldu onun sırası başkasına mı gecti?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincnm bu makyaj seti kamanyanda teyzem yedek olarak kaznamış ama 1gün süre vermişsinameliyat olmuştu hastanede yatıyordu o günden beri.ertesi gün saat 5e kadar ulaşmazsan hakkın doluyor yazıyor maildenoldu onun sırası başkasına mı gecti?canım ben cok bekledım burda cok cekılıs yaptım 3 defa cekılıs yaptım en sonunda adresı gonderen olduve fırma bekledıgı ıcın de onunkını verdım keske blog sonuclarıma baksaydın takıp etseydınde hakkınızı kaybetmeseydınız artık yapcak bısey yokteyzenede cok gecmıs olsun