Gönderen Konu: Gulmekten bayilmak uzereyim :D  (Okunma sayısı 6530 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
Ynt: Gulmekten bayilmak uzereyim :D
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2010, 17:24:18 »
bakkal amcaya katılıyorum haklı valla evin balkonuna şeker,  boğaca kırıntısı , iki günlük kek koy yesinler garipler sevaptır.  ;D
 balkonda asma var ordan salona ordan mutfaga şekeri buzdolabına koyuyorum. Orayada girmişler , bizi öldür diyorlar hala inatla  öldürmeyeceğim işte  diyorum.

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2010, 17:27:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
;D ;D ;D ;D ;D bizimde yavaş yavaş görünmeye başladılar sanki inşallah beraber yaşamayız zaten yeterince kalabalığız kaynana kayınpeder kaynımda vardı evlendi şimdi karısıyla her gün bizde kışa babane büyükbabada yerleşicekmiş bize birde eşim ben kızım ve karıncalar güzle ya biz xxxlarç bir aileyiz  :'( :'( :'(

sen ciddi misin? Allah kolaylık versin nursencim.

çok ciddiyim kışları geliyolardı kaynanamlar bu yaz gitmediler üstüne kaynanamın kaynanası kayınpederide gelicekmiş istifa edicem ben galiba bu hayattan   ;D ;D sıkıldım çünkü
bildiğim kadarıyla birde çalışıyorsun .. allah yardımcın olsun ..gerçi çalışman daha iyi evden uzaklaşmış olursun...zaten bir gelin bulmasınlar  hemen başına toplanırlar ..

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2010, 17:27:52 »
geçenlerde sabah kızım erkenden uyanmış bir çıglık bir kahkaha gidiyor dedim bişi oldu bian yataktan fırladım kızım anne karıncalar çok güzel oynuyorum diyo çamaşır legenine doldurmuş bayagı ve yanında da kurtcuklar tek sıra olmuş aç karna midem kalktı tabi eczane den ilaç aldık hemen tüm evi ilaçladım mutfakla kalamdım ama hala nefret ediyorum onlardan kızımında hayvan sevgisine bayıldım ekmek koymuş legenin içine karıncalara  :D :D :D :D :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #13 : 17 Ağustos 2010, 17:34:28 »
;D ;D ;D ;D ;D bizimde yavaş yavaş görünmeye başladılar sanki inşallah beraber yaşamayız zaten yeterince kalabalığız kaynana kayınpeder kaynımda vardı evlendi şimdi karısıyla her gün bizde kışa babane büyükbabada yerleşicekmiş bize birde eşim ben kızım ve karıncalar güzle ya biz xxxlarç bir aileyiz  :'( :'( :'(

sen ciddi misin? Allah kolaylık versin nursencim.

çok ciddiyim kışları geliyolardı kaynanamlar bu yaz gitmediler üstüne kaynanamın kaynanası kayınpederide gelicekmiş istifa edicem ben galiba bu hayattan   ;D ;D sıkıldım çünkü
bildiğim kadarıyla birde çalışıyorsun .. allah yardımcın olsun ..gerçi çalışman daha iyi evden uzaklaşmış olursun...zaten bir gelin bulmasınlar  hemen başına toplanırlar ..

saol canım evet çalışıyorum ve ne kadar sıkıntılı bir hayatımız var ama işte böleler anlayış yok ne diyimki tek gelin olsam kahrıma gitmez 11 yıldır kaynanaylayım zaten amannn sıkıldım ben ya  :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 17 Ağustos 2010, 19:12:54 »
geçenlerde sabah kızım erkenden uyanmış bir çıglık bir kahkaha gidiyor dedim bişi oldu bian yataktan fırladım kızım anne karıncalar çok güzel oynuyorum diyo çamaşır legenine doldurmuş bayagı ve yanında da kurtcuklar tek sıra olmuş aç karna midem kalktı tabi eczane den ilaç aldık hemen tüm evi ilaçladım mutfakla kalamdım ama hala nefret ediyorum onlardan kızımında hayvan sevgisine bayıldım ekmek koymuş legenin içine karıncalara  :D :D :D :D :D

benim kızım da öyle:) çok şekerler çok..

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #15 : 18 Ağustos 2010, 00:45:58 »
bizde kapının önünde komşularla oturuyoduk, yeğenimde 2 yaşında karıncaları ezip öldü öldü diyodu bende ağlar yapma öyle çabuk git öp dedim yawrum eğilmiş gerçekten öpücekti  ;D çok merhametlidir  :-\    :D

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #16 : 18 Ağustos 2010, 01:22:58 »
Çok komiksiniz yaa :D :D bende küçükken beslemek için annemin takı kutularını alır sokaktan karıncaları toplar içine tıkardım bide ekmek atardım yesinler diye ama hepp ölürlerdi :-[ havasız kalınca öleceklerini büyüyünce anladım  :D :D
Bu arada nursencim inşallah en kısa zamanda herşey dilediğin gibi olur  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #17 : 18 Ağustos 2010, 02:31:22 »
gülmek ne güzel şeydir bu konuyu okuyunca hatırladım.. :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #18 : 18 Ağustos 2010, 02:35:45 »
Herkez yazmış bende yazıcam. :D

Eskiden beslenme çantalarımıza koydugumuz kutunun içinde uğur böceği beslerdim  ;D alt tarafına pamuk koymustum rahat etsin diye, birazcıkta ot atmıştım.
Bide okula götürmüştüm öylece  ;D ;D ;D ;D
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 29 Eylül 2010, 01:40:47 »
Herkez yazmış bende yazıcam. :D

Eskiden beslenme çantalarımıza koydugumuz kutunun içinde uğur böceği beslerdim  ;D alt tarafına pamuk koymustum rahat etsin diye, birazcıkta ot atmıştım.Bide okula götürmüştüm öylece  ;D ;D ;D ;D

zuhahahahhahhaha ;D ;D ;D