Gönderen Konu: miller kampanyası  (Okunma sayısı 103674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badmadsad

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: miller kampanyası
« Yanıtla #20 : 05 Şubat 2009, 12:34:16 »
ben daha 'oynayacak' bir sey bulamadim.

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 05 Şubat 2009, 14:58:42 »
Ritmi koru” adlı gerçeklik oyunu çoklu web sitedelerinden oluşan bir online oyundur. Kullanıcılar başlangıç sitesi olan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinden ipuçlarını toplayarak ödül kurgularının yer aldığı sitelere ulaşacaklar. Üye olup, belirli dönemlerde oynanan oyunları başarıyla geçen oyuncular, oyunları belirtilen kriterlerle geçtikleri taktirde, o görev için belirlenmiş olan hediyeyi kazanacaklardır.
diyomuş web sitesi katılım koşullarında..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 05 Şubat 2009, 15:03:56 »
Bunlar gerçekten hasta :D ne biçim foto koymuşlar öyle hastaların raporlarına.. Ama ne yapacaz hiç anlamadım valla bekleyip görelim heralde bilgi mail i gelir

Çevrimdışı meto87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 05 Şubat 2009, 15:08:37 »
Arkadaşlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine girin. Orada doktor girişi var. Konu ile ilgilenen doktorun hesabından giriyoruz. Kullanıcı adı: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  şifre :1965  Nereden bulundu bu derseniz. Sitenin kaynağını görüntüle deyin ve en altına bakın. İpucu olarak gözüküyor. Şimdilik bu var. Yavaş yavaş başlıyor. Giriş yapılınca hasta raporlarından hastann durumu gözüküyor. Herhalde ileride biz de bir noktadan sonra katılacağız.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2009, 18:37:59 Gönderen: admin »

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #24 : 05 Şubat 2009, 15:20:42 »
yaman gezgin kayboldu oyununa benzer bi oyun...herhalde bunu yapan firmada 41-29  :)

Çevrimdışı meto87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 05 Şubat 2009, 15:23:55 »
Daha önceki Yaman Gezgin Kayboldu oyununu da oynadığım için az çok nereden ne çıkar biliyordum. Ondan bulmak çok zor olmadı. Açık gibi gözüken bazı şeyler ipucu oluyor. Bundan sonra da böyle olacak. Aslında bu konu sabitlense iyi olur. Burdan bulduklarımız ile ilerleyebiliriz.

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #26 : 05 Şubat 2009, 15:28:16 »
forumda  katılan var mı ben katılacam bulduklarımı paylasırım...Ayrıca yaman gezgin oyununun sonu cok saçma bitmişti bana göre inşallah bu oyundada öyle bitirmezler

Çevrimdışı meto87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 05 Şubat 2009, 15:34:10 »
Saçma sapan bir oyunla,saçma sapan bir puanlama ile ve saçma sapan kafadan yapılan bir sıralama ile bitmişti önceki oyun. Bunda öyle olmaz bence. Acemiliklerini atmışlardır. Bu oyun ile ilgili birkaç bilgi vereyim. Oyun 25 Mart ta bitecekmiş. Ödüller şöyle:
Yarışmanın sona ereceği 25/03/2009 tarihine kadar, Oyun içerisinde en yüksek puan alan kişiler aşağıdaki ödülleri kazanmaya hak kazanır.
Birinciye (1.) Mac Book Air
İkinciye (2.) PS3
Üçüncüye (3.) PS3
Dördüncü (4.) ve sonrasındaki dört (4) kişiye: PSP
Yarışmanın sona ereceği 25/03/2009 tarihine kadar, oyun içerisinde belirlenen oyunları en hızlı çözen 20 kişi aşağıdaki ödülü kazanmaya hak kazanır.
20 adet IPod Shuffle

Ipod shuffle yerine nano verseler bari. Bu kadar büyük bir oyuna bu hediyeler az ama olsun ;D Bir tane PS3 benimdir:)

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #28 : 05 Şubat 2009, 15:35:54 »
oyun başladımı ne oldu ne bitti hiç bişey anlamadım ben bundan yaw.

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #29 : 05 Şubat 2009, 15:36:49 »
ps3 bende istiyorum :)